Video

Komentari 4

Zagrebački reper: 'Na mene je Target najviše utjecao. Ne znam kako bi bilo da se nije pojavio'

Zagrebački reper: 'Na mene je Target najviše utjecao. Ne znam kako bi bilo da se nije pojavio'

U novoj epizodi Takeovera na YouTube kanalu 24sata, reper Burky je ocjenjivao rime svojih kolega. Video i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU gledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

Ovo je super. Geralt je car. To je moj vrlo dobar prijatelj i jako ga cijenim kao kolegu na ovoj sceni, rekao je reper Burky u ocjenjivanju rima u novoj epizodi Takeovera. Zagrebački reper čitao je i ocjenjivao rime Gastozza, Connecta, Bolesne Braće i drugih kolega sa scene, a na snimanju mu se pridružili i kći.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je isto super. Čista petica, baš je vrh - kratko je prokomentirao Burky stihove iz pjesme 'Demoni' koju izvodi hip hop supergrupa 'ONI', koja je također gostovala u trećoj sezoni 'Takeovera' koju možete pratiti svakog utorka i petka na YouTube kanalu 24sata.

Za razliku od pjesme 'Demoni' koju je odmah prepoznao, Gastozzovu pjesmu 'Proteini vitamini' nije mogao prepoznati. Ista situacija je bila i sa Shizovom pjesmom 'Narkoza'. No, 'Bolesnu braću' odmah je prepoznao i stihove pjesme 'Telefon Faki' ocijenio čistom peticom. 

Burky je s nam prokomentirao i kako gleda na novi val izvođača rap i trap glazbe koja puni YouTube trending.

- Uglavnom pratim sve što izlazi pa tako i 'komercijalnu' balkansku scenu. Imam visoko mišljenje o tim izvođačima, svatko tko je dovoljno kreativan da ni iz čega napravi nešto kod mene zaslužuje respekt. Ne mogu vjerovat da većina ljudi i dalje misli da je lako napraviti bilo kakvu smislenu pjesmu, a pogotovo da bude 'hit' - prokomentirao je reper.

POGLEDAJTE I TAKEOVER S GRUPOM 'ONI':

Uz svoju glazbenu karijeru, Burky radi i kao profesor kineziologije na Tehničkom Veleučilištu pa dosta posla ima i sa studentima. Kako kaže, uz ženu i tri kćeri, glazba je ta koja mu puni dušu.

- Pripremam novi album za ljeto 2022, za koji je cijelu produkciju radio Flowdeep. Bit će 16 pjesama, sve je napisano, "samo" treba to sve posnimiti - dodao je.

Rap je počeo slušati sa prvim Snoop Dogg-om i Wu-tang-om 1993., a kada je sam počeo pisati rime, uglavnom je slušao Common-a, Mos Def-a i Talib Kweli-a. Onda sam imao fazu Kanye Westa i Lil Wayne-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najviše je na mene utjecao Target, ne znam kako bi to sve izgledalo da se nije pojavio on - zaključio je.

Cijelo ocjenjivanje rima pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Takeover i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.