Zagrebački reper ocjenjivao rime: Ne znam jel' bi ovo trebala bit' neka ozbiljna brija? | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 2

Zagrebački reper ocjenjivao rime: Ne znam jel' bi ovo trebala bit' neka ozbiljna brija?

Zagrebački reper ocjenjivao rime:  Ne znam jel' bi ovo trebala bit' neka ozbiljna brija?

U novoj epizodi Takeovera na YouTube kanalu 24sata, reper Marchello je ocjenjivao rime svojih kolega, a odrepao je i novu 'stvar'. 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU gledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

VIDEO

Ovako kad ja čitam zvuči retardirano, ali kad ih slušam to je to. Iako nije odmah pogodio o kome se radi, pohvalio je, zagrebački reper Marchello, rime Ajsa Nigrutina i Mikri Mausa u novoj epizodi Takeovera: Ocjenjivanje rima, a osim njih ocjenjivao je i rime Fil Tilena, Ropeza, Rape i Targeta, MC Sekija, K.R.A.S.T.-a i Corone i Rimskog.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Cijenim svačiji rad, fakat, poštujem svakog tko radi nešto. Umjetnost je u slobodi izražavanja svidjelo se to meni ili ne. Uvijek će se naći netko kome se to sviđa i to ti je tak, ne...- komentirao je u intervjuu rep kao stil izražavanja. Otkrio nam je i da je rep uvijek bio u njegovoj podsvijesti tijekom odrastanja, te da se oduvijek volio izražavati preko 'bitova'. 

- Sad ne znam jel' bi ovo trebala biti neka ozbiljna brija ili? - Bez komentara ostao je Marchello na pjesmu Fil Tilena koju je ocijenio zlatnom studentskom sredinom. 

Rekao nam je da nije jednostavno pisati pjesme, te da sve ovisi o inspiraciji, a na nju, pak, utječe više faktora.

POGLEDAJTE I MARCHELLOV LIVE SESSION:

- Nekad imam inspiracije da bih napisao pet albuma, a nekad ne mogu napisat jedan vers po mjesec dana sve ovisi o raspoloženju, mogućnostima i općenito situaciji oko mene.

Odmah je prepoznao pjesmu Ropeza, Rape i Targeta te ih odlično ocijenio, a potpuno suprotno ocijenio je trenutno popularne repere Coronu i Rimskog. 

Pitali smo ga je li za proslaviti se u repanju potrebna škola repanja, na što je jednostavno odgovorio: 

- Pa to se vidi iz priloženog. Danas repa svaka 'šljuka'- našalio se Marchello reperskom scenom. No, pokušao se opravdati izjavom da cijeni svačiji rad. 

Priznao je da u slobodno vrijeme uopće ne sluša rep, već odmara 'vijuge' dobrim bluesom, a najdraža pjesma mu je You are Nobody od Notorius Big-a.

- Bez ljutnje Vargek. Ne kužim poantu uopće - solidnu ocjenu dao je rimama K.R.A.S.T.-a pitajući se što je pjesnik htio reći. 

Na našem YouTube kanalu 24sata predstavio je i svoju pjesmu You'll Never Walk Alone, a želje za nove suradnje trenutno nema. 

- Iskreno nemam nekog izvođača s kojim se vidim trenutno. Sve suradnje kaj sam htio ostvarit su se ostvarile ili se desile u hodu, a za dalje ćemo vidjet.

Rekao je da svoje 'dečke s tribine', odnosno navijače ne miješa u repanje, te da zahvaljuje svom krugu ljudi koji ga podržava i kritizira kada je potrebno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Na kraju nam je otkrio i da priprema novi album, te da uskoro očekujemo nove rime i nove spotove.  

- Balkan’s finest radi punom parom i gazimo dalje - izjavio je u svom stilu za kraj. 

Pogledajte novu epizodu Takeovera na YouTube kanalu 24sata, te u Videoteci 24sata. Bacite pogled i na novu Marchellovu pjesmu You'll Never Walk Alone i komentirajte vi njegove rime. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura