Obavijesti

Video

Komentari 2

Zagrebački reper ocjenjivao rime: Ne znam jel' bi ovo trebala bit' neka ozbiljna brija?

Zagrebački reper ocjenjivao rime:  Ne znam jel' bi ovo trebala bit' neka ozbiljna brija?

U novoj epizodi Takeovera na YouTube kanalu 24sata, reper Marchello je ocjenjivao rime svojih kolega, a odrepao je i novu 'stvar'. 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU gledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

VIDEO

Ovako kad ja čitam zvuči retardirano, ali kad ih slušam to je to. Iako nije odmah pogodio o kome se radi, pohvalio je, zagrebački reper Marchello, rime Ajsa Nigrutina i Mikri Mausa u novoj epizodi Takeovera: Ocjenjivanje rima, a osim njih ocjenjivao je i rime Fil Tilena, Ropeza, Rape i Targeta, MC Sekija, K.R.A.S.T.-a i Corone i Rimskog.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Cijenim svačiji rad, fakat, poštujem svakog tko radi nešto. Umjetnost je u slobodi izražavanja svidjelo se to meni ili ne. Uvijek će se naći netko kome se to sviđa i to ti je tak, ne...- komentirao je u intervjuu rep kao stil izražavanja. Otkrio nam je i da je rep uvijek bio u njegovoj podsvijesti tijekom odrastanja, te da se oduvijek volio izražavati preko 'bitova'. 

- Sad ne znam jel' bi ovo trebala biti neka ozbiljna brija ili? - Bez komentara ostao je Marchello na pjesmu Fil Tilena koju je ocijenio zlatnom studentskom sredinom. 

Rekao nam je da nije jednostavno pisati pjesme, te da sve ovisi o inspiraciji, a na nju, pak, utječe više faktora.

POGLEDAJTE I MARCHELLOV LIVE SESSION:

- Nekad imam inspiracije da bih napisao pet albuma, a nekad ne mogu napisat jedan vers po mjesec dana sve ovisi o raspoloženju, mogućnostima i općenito situaciji oko mene.

Odmah je prepoznao pjesmu Ropeza, Rape i Targeta te ih odlično ocijenio, a potpuno suprotno ocijenio je trenutno popularne repere Coronu i Rimskog. 

Pitali smo ga je li za proslaviti se u repanju potrebna škola repanja, na što je jednostavno odgovorio: 

- Pa to se vidi iz priloženog. Danas repa svaka 'šljuka'- našalio se Marchello reperskom scenom. No, pokušao se opravdati izjavom da cijeni svačiji rad. 

Priznao je da u slobodno vrijeme uopće ne sluša rep, već odmara 'vijuge' dobrim bluesom, a najdraža pjesma mu je You are Nobody od Notorius Big-a.

- Bez ljutnje Vargek. Ne kužim poantu uopće - solidnu ocjenu dao je rimama K.R.A.S.T.-a pitajući se što je pjesnik htio reći. 

Na našem YouTube kanalu 24sata predstavio je i svoju pjesmu You'll Never Walk Alone, a želje za nove suradnje trenutno nema. 

- Iskreno nemam nekog izvođača s kojim se vidim trenutno. Sve suradnje kaj sam htio ostvarit su se ostvarile ili se desile u hodu, a za dalje ćemo vidjet.

Rekao je da svoje 'dečke s tribine', odnosno navijače ne miješa u repanje, te da zahvaljuje svom krugu ljudi koji ga podržava i kritizira kada je potrebno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Na kraju nam je otkrio i da priprema novi album, te da uskoro očekujemo nove rime i nove spotove.  

- Balkan’s finest radi punom parom i gazimo dalje - izjavio je u svom stilu za kraj. 

Pogledajte novu epizodu Takeovera na YouTube kanalu 24sata, te u Videoteci 24sata. Bacite pogled i na novu Marchellovu pjesmu You'll Never Walk Alone i komentirajte vi njegove rime. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'
24 PITANJA

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin