Obavijesti

Video

Komentari 1

Započeo s igricama, a danas ima najlajkaniji hit na Balkanu

Započeo s igricama, a danas ima najlajkaniji hit na Balkanu

SPEKTAKL U ARENI: Na najveći događaj u regiji - ‘Totalni JoomBoos’, 21. listopada dolazi 10.000 fanova i najjači svjetski i regionalni YouTuberi, među njima i omiljeni Baka Prase

VIDEO

Baka Prase je internet osoba za kojom ludi cijela regija, a neki ga nazivaju i najpopularnijim Balkancem na internetu. Autor je YouTuberske himne, pjesme Balkanska scena, koja je dosad skupila preko 12 milijuna pregleda, a broj njegovih pratitelja iz dana u dan raste. Najbolji dio svega je što stiže u Zagreb, na Totalni JoomBoos u Arenu, gdje će ga brojni fanovi imati priliku napokon upoznati.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Baka Prase ime je YouTube kanala mladog Beograđanina Bogdana Ilića. On je trenutno najpopularniji YouTuber na balkanskoj sceni i svojim video sadržajem zabavlja više od 860 tisuća ljudi, a proslavili su ga njegov čvrst karakter, zanimljivi video uratci i glazbeni hitovi koje redovito izbacuje.

Put do uspjeha

- Sve je to počelo igranjem igrica i tako sam krenuo zarađivati novac, ali moji su bili skeptični jer nisam upisao fakultet - govori Bogdan o svojoj karijeri i dodaje kako je želio upisati glazbenu akademiju i svirati klavir, ali nije upao.Tako je nastavio ulagati u svoj kanal, a na svojim društvenim mrežama ukupno ima preko milijun pratitelja.

Bogdan danas zarađuje 2000 dolara mjesečno preko svog YouTube kanala, ali priznaje da mu to nije dovoljno.

Glazbom ujedinjuje YouTube zajednicu

Bogdan je poznat po svojim glazbenim hitovima za kojima ludi cijela regija. Poseban uspjeh postigla je njegova pjesma "Balkanska scena" koja je dobila neslužbenu titulu YouTube himne na ovim prostorima. Danas spot za ovaj hit ima preko milijun pregleda, a iza sebe nosi i posebno značenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rešio testove iz prve laaaaagaaaanoooo 😁😁😁

Objavu dijeli Bogdan Ilic (@bakaprase)

Ne zanimaju ga svađe nego želi istaknuti koliko su svi dobri u onome što rade i da ih se zbog toga treba cijeniti. "Balkanska scena" je ono što bi YouTube zajednica zapravo trebala biti. Osim "Balkanske scene" poznati su i njegovi hitovi "Hej, hej", "Autotune" i "Godina". 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I N S T I T U C I J A

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Povezanost s obožavateljima i humanitaran rad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gasiramo se miki jako

Objavu dijeli Bogdan Ilic (@bakaprase)

- Napravio sam humanitarni stream. Skupio sam sve prijatelje i kolege i skupili smo 700 eura - reko je Bogdan o organiziranju humanitarnog streama kojim su pomagali dvogodišnjoj djevojčici Nikolini Renđelović koja boluje od raka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KRUSEVACKA INSTITUCIJA

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Svoj uspjeh Bogdan pripisuje svojim fanovima i pratiteljima te im se nastoji zahvaliti na svaki mogući način. Tako je i jednom posebnom fanu odlučio kupiti tenisice po izboru, a o svemu tome je objavljivao na svom Instagramu. 

- Ne zahvaljujem se često jer bez Baka Praseta nema Institucije, a bez Institucije nema Baka Praseta. Ali u posljednje vrijeme ste toliko učinili za mene, i davali mi motivaciju da ne odustanem od snimanja i od borbe za kanal. I zbog toga mi je jako drago. S obzirom da ne volim raditi giveaway-eve, odlučio sam snimiti video koji će biti čista pozitiva, da pokaže odnos koji imamo, vi i ja. Unuk na slici je odgovorio točno na pitanje i osvojio nagradu, a to su bile patike po izboru, koje god je hteo - napisao je na svojem Instagram profilu. 

Dolazi na Totalni JoomBoos u Arenu Zagreb

Baka prase 21. listopada stiže u Zagreb, na najjači YouTube spektakl uživo - Totalni JoomBoos, gdje stižu druge najveće svjetske i regionalne YouTube zvijezde.

 Totalni JoomBoos će se održati povodom JoomBoosovog trećeg rođendana u Areni Zagreb

Zagreb se pretvara u središte regionalne YouTube scene, a na rođendanskoj proslvi se očekuje više od 10 tisuća ljubitelja YouTubea. Već je poznato da u Zagreb stiže i najjači svjetski YouTuber KSI, a uz njega  Baku Prase, dolazi 50-ak regionalnih i domaćih YouTubera koji zajedno imaju oko 5 milijuna pratitelja. 

- Treći rođendan proslavit ćemo događajem koji će odjeknuti u cijeloj regiji. To je najbolji način da se zahvalimo našoj publici na povjerenju koje nam daje svaki dan gledajući i konuzumirajući naše sadržaje. Fanovi će se moći družiti i fotkati  sa svojim idolima i na još neviđeni način sudjelovati u događaju godine. - kaže Matej Lončarić, voditelj JoomBoosa

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija