Obavijesti

Video

Komentari 7

Završilo snimanje 'Marginalaca' u produkciji Kerekesh Teatra i 24sata Oriđiđi produkcije!

Završilo snimanje 'Marginalaca' u produkciji Kerekesh Teatra i 24sata Oriđiđi produkcije!
8

Više od 160 ljudi sudjelovalo je u snimanju filma 'Marginalci' koje je počelo sredinom ožujka i uspješno završilo na zadovoljstvo cijelog tima. Film je napravljen pod redateljskom palicom Ljubomira Kerekeša

VIDEO

Ljubomir Kerekeš napisao je 'Marginalce' po motivima nagrađivane predstave 'Skupština' koja je bliži 300-toj izvedbi, a u 90 minuta cijelo gledalište glasno se nasmije više od 200 puta. Sigurni smo da će toliko smijati i publika u Cinestar kinima diljem Hrvatske od listopada ove godine, komentirao je Jan Kerekeš o novom filmu.

POGLEDAJTE VIDEO: KEREKESH SHOW S LJUBOMIROM KEREKEŠOM I DARKOM JANEŠOM

21.3. u Petrijancu je započelo snimanje filma te su se u Društvenom domu pridružili svi glumci iz serije te cijela snimateljska i tehnička ekipa. Film se snimao u koprodukciji 24sata, a radi se o komediji.

- Skupština selskog odbora sela Črevo održava se jednom godišnje, a pripreme za jednu takvu skupštinu traju cijelu godinu. Vrhunac godišnje selske skupštine je 'umjetno-kulturnička' priredba u izvedbi svih članova odbora sela Črevo. Najpoznatiji Črevari ujedno se i junaci godišnje skupštine sela Črevo, koju je došla popratiti i NNTV ( Naša najnovija hrvatska televizija ) iz Zagreba, u sklopu tv emisije 'Hrvatski seljak u Europi'. Za vrijeme skupštine, koja će rezultirati priredbom za mještane sela Črevo, NNTV ekipa u selu nailazi na brojne sugovornike i snima gomilu video materijala, koji može biti prikazan samo na lokalnoj televiziji s vrlo malo gledatelja, baš poput NNTV-a - opisao je Jan Kerekeš sadržaj novog filma.

'MARGINALCI' u filmu su scenarist i režiser filma Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš, Marija Krpan, Draško Zidar, Andro Damiš, Matko Knešaurek, Mijo Pavelko, Milan Pavlović, Ana Begić Tahiri, Boris Svrtan, Darko Janeš i mnogi drugi.

- Svi smo mi marginalci. Borimo se za novu kanalizaciju i odvodne jarke. Organiziramo akciju "Zbogom oružje", a doma imamo još artiljerije za pola ulice. Oplakujemo susjeda s kojim nismo cijeli život mogli popit ni jedan gemišt. Branimo prava homoseksualaca, ali molimo Boga da nam je obitelj heteroseksualna. Rome nazivamo ciganima, a među nama ima više cigana nego među Romima. Politika nas uči životu, jer škole su naporne. Bolnice nam se urušavaju, no zato imamo jako čvrste spomenike našoj Domovini - dodao je Jan.

'Marginalci' u novom filmu Ljubomira Kerekeša se ne srame samih sebe, ne boje se nikoga i zajedno žive u jadu, bjedi, bolesti i neimaštini. I super im je. 

Kerekesh teatar je popularno kazalište  sa sjedištem u Varaždinu, a pod vodstvom Jana i Ljubomira Kerekeša. Poznati su po brojnim predstavama poput 'Susjedi', 'Ja trudnica', 'Imovina', 'Ringišpil' te po filmu Ljubomira Kerekeša 'Ufuraj se i pukni'. 

Od jeseni ćete novi film 'Marginalci', ujedno i drugi film Kerekesh teatra, moći pogledati u svim Blitz CineStar kinima i nasmijati se uz najbolje glumce iz naše regije.

POGLEDAJTE VIDEO: KEREKESH SHOW S JANOM KEREKEŠOM I ANOM BEGIĆ TAHIRI

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno