Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zlatku Daliću HNS nudi ugovor od čak milijun eura na godinu?

Dalićev ostanak na klupi, lako je moguće, značio bi i ostanak Luke Modrića i Ivana Rakitića u dresu reprezentacije, a s njima dvojicom Hrvatska na Euru 2020. napada zlato

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Izbornik Zlatko Dalić u ovom je trenutku vrlo blizu odluke da ostane na klupi viceprvaka svijeta, tvrdi nam dobro informirani izvor iz HNS-a.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Otišao je na odmor u Novalju, u utorak će kući, u Livno, na spektakularan doček, a zatim se vraća na more. Za desetak dana trebao bi i objaviti svoju odluku, no kako sad stvari stoje, sa Zlatkom na klupi za dvije godine napast ćemo europski naslov. Da, napasti Euro 2020. godine! Izbornik je u posljednjim medijskim istupima jasno rekao kako ova reprezentacija za dvije godine može na krov Europe.

Odluka koju je donio nakon turneje po Americi očito više nije u njegovoj glavi. Od HNS-a samo traži jamstvo da mu više ništa neće raditi iza leđa. Izvršni odbor u ovom trenutku, izgleda, diše jednoglasno i Dalića pod svaku cijenu žele zadržati na klupi.

- Kad sam vidio narod koji nas je dočekao, odlučio sam preispitati svoju odluku o odlasku - rekao je Dalić prije nekoliko dana.

Nije sporno da Dalić na pladnju ima nekoliko izdašnih ponuda. Žele ga Japanci, Iranci, Kinezi, potvrdio je to, kako doznajemo, i ljudima iz HNS-a, ali novac mu neće biti presudan. HNS se sprema ponuditi mu novi, četverogodišnji ugovor. Sad je na snazi onaj do 2020., ali logično je da dobije novi, poboljšani ugovor. Spominjali su neki milijun eura godišnje plaće...

Dalićev ostanak na klupi, lako je moguće, značio bi i ostanak Luke Modrića i Ivana Rakitića u dresu hrvatske reprezentacije. Ako se ide napasti europski naslov, onda je jasno kako su Ivan i Luka dvije ključne figure. Sa Zlatkom na klupi, Modrić i Raketa bi mogli produljiti svoj staž u reprezentaciji.

S izbornikom su naše zvijezde izgradile, može se slobodno reći, obiteljski odnos. Daliću će se teško moći zamjeriti odlazak s klupe reprezentacije, ali Euro 2020. godine izazov je dovoljno velik da ostane. Sad je na vrhuncu, narod ga obožava i većina će opravdati što god učini. Situacija se nakon veličanstvenog dočeka u Hrvatskoj počela mijenjati, Dalić se počeo lomiti i sve je izglednije da ostaje na kormilu “vatrenih”. Još kad ga sutra dočeka njegovo rodno Livno i navijači iz svih krajeva BiH...

Samo neka netko počne skandiranjem: “Zlatko, ostani”. Takve stvari samo ga približavaju ostanku na klupi. Hrvatska treba Zlatka Dalića. Izbornik nas je s igračima odveo do veličanstvenog uspjeha, ali idemo napasti taj Euro za dvije godine. Oni to mogu. Zlatko, povedite ih u nove izazove!

Message