Obavijesti

Video

Komentari 15

Zvijezda filma 'Južni vetar': Bilo je predivno snimati u Hrvatskoj

Zvijezda filma 'Južni vetar': Bilo je predivno snimati u Hrvatskoj

Film 'Južni vetar', koji je zaludio cijelu regiju, svjetsku premijeru imat će u ponedjeljak na filmskom festivalu u Puli. Povodom izlaska novog dijela, glumac Miodrag Radonjić reagirao je na scene iz prvog dijela filma i serije

VIDEO

Bilo mi je neočekivano da će replika 'Koliko ćeš srpčića da mi rodiš?' ostati toliko zapamćena i da će se toliko citirati. U početku sam bio skeptičan kako tu frazu uklopiti u svoj lik da ona ispadne prirodna, rekla nam je zvijezda filma 'Južni vetar' Miodrag Radonjić koji u filmu utjelovljuje lik Baće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krimi triler Miloša Avramovića oduševio je publika. Nakon izlaska prvog dijela filma, izašlo je 10 novih epizoda serije koja prati radnju prvog dijela filma. Sama serija osvojila je nagradu 'Zlatna Antena' za najgledaniju seriju 2020. godine, a svi su nestrpljivo čekali drugi dio filma. Nastavak filma, pod nazivom 'Ubrzanje', svoju će svjetsku premijeru imati u ponedjeljak na filmskom festivalu u Puli.

- Gluma je stvaralaštvo, nije utrka. Nismo išli time koliko će biti gledano. Moraš biti fokusiran na to što radiš, a ne kako će to netko tumačiti - ispričao nam je Miodrag i pojasnio kako će nastavak filma biti puno dinamičniji i brži nego što je bio prvi dio.

Nastavak filma sniman je i u Hrvatskoj. Snimali su u Kastvu, a glumačkoj ekipi pridružio se i jedan od najpopularnijih hrvatskih glumaca - Goran Navojec. 

- Prvi dio filma smo snimali skoro dva mjeseca. Seriju smo snimali pet-šest mjeseci, a drugi dio filma smo snimali gotovo dva i pol mjeseca na jako puno lokacija. Snimanje u Hrvatskoj je bilo predivno i bila je to vrijedna lokacija za snimanje - objasnio je Radonjić.

Ispričao nam je kako je dosta replika i scena nastalo kao glumačka improvizacija, a upravo su takve scene ostale zapamćene u javnosti. Miodrag je također dodao kako su možda i najteže scene za snimanje bile one, koje su kod publike na kraju dobile najbolje reakcije, a osvrnuo se i na neke od kritika da film uči mlade krivim vrijednostima.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Mislim da je brzoplet zaključak da će zbog filma mladi sve ovo preozbiljno shvatiti i krenuti se baviti kriminalom. I mi smo u tim godinama gledali holivudske krimi filmove i to su bili naši heroji, a ustvari su antiheroji. I mi u ovom filmu kažnjavamo naše junake. Uvjerljivo smo snimili te scene. Svaka akcija ima posljedice - zaključio je Radonjić.

Miodragovu reakciju na 'Južni vetar' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na Videoteci 24sata, našem službenom YouTube kanalu, Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić