Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vitez tame: Povratak od danas u svim kinima u Hrvatskoj!

Prošlo je osam godina otkad je Batman nestao, od heroja postao bjeguncem. Preuzevši odgovornost za smrt Harveya Denta, žrtvovao je sve što je trebalo služiti većem dobru

Blitz
Foto: Blitz

No, sve će se promijeniti dolaskom lukavog lopova s nepoznatim planom. Međutim, daleko je opasnija pojava Banea, maskiranog terorista čiji će nemilosrdni plan istjerati Brucea iz egzila. No, Batman mu se možda neće uspjeti suprotstaviti.

Na kraju prethodnog nastavka Viteza tame iz 2008. Batman je ponovno spasio Gotham City, ali ovaj put uz veliku cijenu. U očima javnosti postao je zločinac koji ubio javnog tužitelja Harveya Denta. U završnoj sceni Batman bježi od policije. Commissionera Gordona sin pita zašto Batman bježi, iako nije učinio ništa loše i Gordon mu odgovara: "Zato što ga moramo hvatati... Zato što je on heroj kojega Gotham zaslužuje, a ne heroj kojega Gotham treba. Loviti ćemo ga, zato što on nije našu junak. On je tihi stražar, pažljivi zaštitinik. Vitez Tame."

Ove riječi su ostavljale publiku bez daha, zatvarajući jedan film i odmah najavljujući slijedeći - treći film koji će završiti priču. I tako smo konačno ovoga ljeta dočekali Vitez tame: Povratak, završetak epske trilogije scenarista i redatelja Christophera Nolana.

Na čelu zvjezdane glumačke ekipe je Oscarom ovjenčan Christian Bale (The Fighter) u dvostrukoj ulozi - kao Bruce Wayne i Batman. U filmu Vitez tame: Povratak glume i Anne Hathaway kao Selina Kyle; Tom Hardy kao Bane; dobitnica Oscara Marion Cotillard (La Vie en Rose) kao Miranda Tate, Joseph Gordon-Levitt kao John Blake, dobitnik Oscara Michael Caine (The Cider House Rules) kao Alfred; Gary Oldman kao Commissioner Gordon, a dobitnik Oscara Morgan Freeman (Million Dollar Baby) ponovo je Lucius Fox.

Intervjue s glumcima možete pogledati ovdje.

Od danas u svim kinima!

Message