Obavijesti

Vrijeme darivanja - kad virtualni darovi postanu stvarni

Vrijeme darivanja - kad virtualni darovi postanu stvarni
1

Uglavnom smo navikli da virtualne stvari ostanu virtualne – no što ako slanjem virtualnih poklona, Facebook prijateljima možete darovati stvarne poklone?

Da se razumijemo, ne govorimo o virtualnim farmama, balama sijena ili čaši vina – nego o superatraktivnim poklonima poput vikend-skijanja za dvoje u elitnom skijalištu Saalbach-Hinterglemmu, tečaju stranog jezika po izboru, muškim i ženskim parfemima, fotoaparatima, poklon-bonu od čak 2.000 kuna te brojnim drugim zavodljivim stvarčicama.

Prstići vas već bole od nestrpljenja i pitate se kako doći do ove fenomenalne aplikacije? Samo trebate otići na Facebook i utipkati u tražilicu Vrijeme darivanja ili jednostavno kliknuti na link app.facebook.com/vrijemedarivanja i već od danas pa do 24. 12. možete slati poklone svojim Facebook prijateljima. I oni će vama uzvratiti, naravno, samo ih trebate lijepo zamoliti. A svaki dan, slučajnim računalnim odabirom netko od njih, osvaja pravi poklon – i to baš taj koji ste mu poslali. 

Igrajte se i družite na Facebooku jer ovih blagdana zaista imate super razlog za visiti na ovoj najpopularnijoj društvenoj mreži. Osim toga, na službenoj stranici Vrijeme darivanja, www.facebook.com/vrijemedarivanja svaki dan možete saznati koje još dodatne pogodnosti možete ostvariti!

Šaljite virtualne poklone jer osim stvarnih poklona, svojim dragim prijateljima šaljete i mnoštvo lijepih želja te širite topli blagdanski duh.

Facebook nagradna igra Vrijeme darivanja dio je velike akcije Vrijeme darivanja Zagrebačke banke u kojoj plaćanje MasterCard karticama - Individualnom Standardnom, Zlatnom i Platinum te go! karticom donosi vrijedne popuste u čak 193 trgovina - partnera akcije. Što god poželjeli za blagdane, za kakvim god poklonom tragali, od parfema do namještaja, svratite u trgovine na kojima je označeno da su partneri akcije Vrijeme darivanja i plaćajte svojim MasterCard karticama Zagrebačke banke.  Dobit ćete osjetne popuste, a kao korisnici MultiPlus programa i dodatne nagradne bodove za plaćanje MasterCard karticama. Ovih blagdana, sve je na vašoj strani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena