Obavijesti

Vruća ljetna maštanja uz knjige omiljene autorice Nore Roberts

Vruća ljetna maštanja uz knjige omiljene autorice Nore Roberts
1

Ovoga ljeta pripremili smo vam dva romana Nore Roberts koji će vam začiniti ljetne dane nezaboravnom kombinacijom pustolovine, strastvene ljubavi i opasnosti

Nora Roberts američka je autorica više od dvjesto romana, a specijalnost su joj ljubavni romani kojima je privukla brojne obožavatelje. Prva je spisateljica koja je uvrštena u Romance Writers of America Hall of Fame.

Do 2011. godine, njezini su romani bili čak 861 tjedan na listi bestselera New York Timesa, a od toga 176 tjedana na prvom mjestu.

U romanu Vrući led donosi nam egzotičnu pustolovinu, strastvenu ljubav i smrtnu opasnost. Nesmotrena Whitney MacAllister posjeduje sve, bogatstvo i ljepotu koje bi htjela svaka žena. Douglas Lord je privlačan i pametan muškarac koji ima sve adute da bude uspješan u svom poslu: krađi. Ona ima veze i novac, a on dokumenete koji vode do neprocjenjivog skrivenog blaga na Madagaskaru. To su preduvjeti za idealnu poslovnu suradnju. No silna i opasna privlačnost između njih dvoje postaje prijetnja njihovom opstanku – osim ako njihovi nemilosrdni i mračni suparnici ne dođu do njih prije.

No za vas smo pripremili još jednu poslasticu Nore – knjigu Sveti grijesi. Priča koju nam je spisateljica pripremila prepuna je senzualne napetosti koja će vas ostaviti bez daha. Mlada žena je pronađena ugušena, a na njoj je ostavljena poruka Grijesi su joj oprošteni. Dok priče o misterioznom serijskom ubojici obasipaju naslovnice svih novina, policija traži pomoć dr. Tess, psihijatrice čiji je zadatak izraditi psihološki profil ubojice. Međutim detektiva Bena ne zanima bolesni um ubojice...Ono što njega muči je Tess. Kada je oboje bačeno u vatru istrage i zajedno krenu u potragu za ubojicom, obostrana privlačnost postaje prejaka. Ali još jedan par očiju se zalijepio za prekrasnu doktoricu..dok se Ben moli da će moći zaustaviti luđaka prije nego što bude prekasno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne propustite prekrasnu mješavinu ljubavi, strasti i napete radnje. Knjiga Vrući led već je u prodaji na kioscima, u Algoritam Profil Mozaik knjižarama i na mondo.hr, a Sveti grijesi izlaze 12.8.

Cijena svake knjige je nevjerojatnih 39,90 kn!

Ponudu ostalih književnih, CD i DVD izdanja pratite na facebook stranici 24sata Shop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer