Obavijesti

WETTPUNKT Picasso darovao auto snova, BMW X1!

WETTPUNKT Picasso darovao auto snova, BMW X1!
11

U okviru nagradne igre "Wettpunkt Picasso poklanja auto snova BMW X1" , pred mnoštvom rasplesanih gostiju, simpatična voditeljica programa Antonija Blaće podijelila je vrijedne nagrade

Automat klub Wettpunkt Picasso u riječkom Tower Centru održao je u petak, 15.12.2012., u 20h pred nekoliko stotina ljudi spektakularan božićni party,  i izvlačenje sretnog dobitnika automobila BMW X1 u okviru nagradne igre „Wettpunkt Picasso poklanja auto snova BMW X1“.

Pred mnoštvom rasplesanih gostiju simpatična voditeljica programa Antonija Blaće podijelila je vrijedne nagrade, a za  dodatno zagrijavanje atmosfere pobrinuli su se poznati bend "Gazde"  i Antonija Šola.

Utješne nagrade 3000 kn & Samsung Galaxy S3 dodijeljeni su sretnim dobitnicima Slavko Krstić i Ljubica Pavešić a auto snova BMW X1  je odvezao gospodin Zdravko Plišić.

Napeto izvlačenje dobitnika automobila  BMW X1, raznovrsno piće i hrana te pokloni iznenađenja garantirali su zabavu do kasno u noć, u subotu 22.12.2012. očekuje Vas božićni party u Zagrebu, Automat klub Wettpunkt - Branimir centar!

Automat klub Wettpunkt Picasso, svojim brojnim atraktivnim sadržajima svakodnevno privlači velik broj posjetitelja kojima pruža vrhunsko uživanje u igrama na sreću, nove proširene prostore za pušenje sa najnovijim aparatima Super Gaminator i Atronic Diversity, sportsko klađenje na modernim kladomatima, odličnu zabavu i gastronomsku ponudu. Početkom 2013. godine Wettpunkt Picasso planira otvorenje najnovije sportske kladionice - jos neviđene na ovim prostorima.

Dođite i uvjerite se zašto se posjetitelji uvijek vraćaju u WETTPUNKT. Možda je slijedeća nagrada upravo Vaša!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra