Obavijesti

Za Međunarodni dan sreće Kraš dijeli sreću u obliku čokolade

Za Međunarodni dan sreće Kraš dijeli sreću u obliku čokolade
5

Sutra u 13 sati obilježite Međunarodni dan sreće i dočekajte prvi dan proljeća s Krašom koji je za Vas pripremio brojna iznenađenja jer "Sreća je stvar izbora. Biraj Dorinu!"

Najveća hrvatska konditorska kompanija Kraš će u četvrtak 20. ožujka, s početkom u 13,00 sati, na tri lokacije u gradu Zagrebu obilježiti Međunarodni dan sreće i dočekati prvi dan proljeća. Ispred Kraševih Bonbonnièra, na Trgu bana Josipa Jelačića 12 i u Varšavskoj 1 te ispred Choco Bara u Ilici 15, dijelit će se srećke koje će najsretnijim prolaznicima donijeti besplatnu Dorina Mousse čokoladu s okusom naranče. Oni s malo manje sreće moći će se počastiti Dorina mini kockicama sreće.

Osim u Zagrebu, u čokoladnoj sreći koju je pripremio Kraš moći će uživati i građani Osijeka na Trgu slobode te u Rijeci na Korzu, kako bi se proslavio Međunarodni dan sreće.

Za one koji vole plesati, Kraš je pripremio iznenađenje pa će tako svi moći sudjelovati u nagradnoj igri preko Facebooka i osvojiti 15 CD-a Pharella Williamsa na kojem se nalazi i hit „Happy“ koji je pokorio cijeli svijet.

U suradnji s Menartom, Kraš je u subotu sudjelovao u snimanju videa „Happy“ na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, koji će se u četvrtak na svojoj drugoj premijeri prikazivati i ispred Kraševe Bonbonnière na središnjem zagrebačkom trgu. Plesna priča koja je animirala slučajne i namjerne prolaznike na Trgu bana Jelačića, privukla je i Kraš koji je građane odlučio razveseliti besplatnim čokoladicama.

Plesni događaj dio je globalne akcije kojom Sony Music Entertainment i Pharrell Williams obilježavaju Međunarodni dan sreće. Tom je “mladom” prazniku cilj osvijestiti ljude kako je sreća jedan od osnovnih ljudskih ciljeva i potreba, a izvrsno naglašava i novu Dorininu komunikaciju u kojoj nas svaka čokoladna kockica „sreće“ podsjeća na sretne trenutke u danu kojih često nismo ni svjesni. Plesom na Trgu, Zagreb se pridružio globalnoj akciji koju podržavaju i Google i UN.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije