Obavijesti

Za pomoć pri potenciji kod muškaraca potražite L direct!

Za pomoć pri potenciji kod muškaraca potražite L direct!
1

Tjelesna ljubav sastavni je dio života i važna karika u postizanju osobnog zadovoljstva i sretnog partnerstva. Prije svega, zahtijeva nježnost i međusobno povjerenje partnera

No važan dio ispunjenog seksualnog života je i potencija, odnosno seksualna moć muškarca. 

Seksualna moć bitna je ne samo za užitak muškarca nego i za njegovo psihofizičko zdravlje. To potvrđuju istraživanja provedena u proteklih deset godina koja pokazuju da neupitno postoji veza između seksualne moći i dobrog zdravlja muškarca. 

Erekcija je složen proces koji uključuje više dobro usklađenih fizioloških reakcija. Mirisi, dodiri i zvukovi stimuliraju živčane putove u mozgu. Tako nastali impulsi leđnom moždinom prenose se do penisa gdje dolazi do širenja krvnih žila, što omogućava dotok veće količine krvi upravo tamo gdje treba da bi došlo do erekcije. Za postizanje erekcije nužan je povećan dotok krvi u krvne žile penisa uz istodobno smanjeno otjecanje venske krvi. To je olakšano sposobnošću arterija da se šire pod utjecajem dušikova monoksida, koji također nastaje iz prirodne aminokiseline L-arginin. Kao posljedica povećanog dotoka krvi pod tlakom, kavernozna tijela penisa se pune i on se ukruti. U isto vrijeme, zbog pritiska vene penisa su stisnute, što smanjuje otjecanje krvi. Nakon vrhunca stimulacija se smanjuje te se kavernozna tijela prazne. Dušikov monoksid se razgrađuje, a arterije ponovno sužavaju. Pritisak na vene je smanjen čime se omogućuje otjecanje krvi iz penisa.

Problemi s potencijom, iako češći kako čovjek stari, mogu pogoditi muškarce svih dobi te narušiti kvalitetu života obaju partnera. Čimbenici koji utječu na seksualnu moć muškarca obično su povezani sa životnim navikama (nepravilna prehrana, pretilost, manjak tjelesne aktivnosti, pušenje, alkohol). Na sreću, većina loših navika može se promijeniti što će pridonijeti poboljšanju seksualne moći i očuvanju zdravlja.

Kad govorimo o seksualnoj moći muškarca, zato važnost ima i prehrana bogata već spomenutom prirodnom aminokiselinom L-argininom. Međutim, ponekad je hranom teško osigurati dovoljne količine L-arginina za krvne žile. Uz konzumaciju hrane bogate L-argininom, kao što su orašasti plodovi, kako biste bili sigurni da ste unijeli dovoljno L-arginina, korisno je prehranu obogatiti kvalitetnim dodatkom prehrani koji osigurava bar 4 g L-arginina.

L direct®, inovativan proizvod provjerene njemačke kvalitete, sadrži upravo L-arginin u visokoj dozi i moćan je saveznik muškoj potenciji. L-arginin u L directu® formuliran je u OBLIK BRZOG DJELOVANJA, a u tijelu sudjeluje u stvaranju iznimno važnog dušikova monoksida. Zato L direct® osigurava brzu i moćnu pomoć muškoj potenciji.

Za sigurnu potenciju, u svakoj ŽIVOTNOJ DOBI, potražite L direct®  u svim ljekarnama!

www.ldirect.hr


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"