Obavijesti

Zabavite se na otvorenju klizališta Žuti mačak!

Zabavite se na otvorenju klizališta Žuti mačak!
11

Samo dva dana nas dijeli od otvaranja Green Gold klizališta Žuti mačak. Za sve one koji su jedva dočekli zimske radosti vrata klizališta se otvaraju u 18 sati.

Samo dva dana nas dijele od otvaranja klizališta Žuti mačak u Green Gold centru.  Za sve one koji su jedva dočekli zimske radosti vrata klizališta se otvaraju u 18 sati. Klizalište je postavljeno u samom centru Zagreba u dvorištu poslovnog centra Green Gold. Na površini od 350 četvornih metara napravljenoj od 42 tone teškog leda očekuje vas puno zabave uz bogat program. Predstavom "Kako je krampus poklonio šibu Sv. Nikoli" otvorit će se sezona klizanja koja traje do kraja veljače. Na otvorenju možete upoznati i družiti se sa svojim omljenim glumcima, ambasadorima klizališta; Robertom Kurbašom i Doris Pinčić. Simpatična Doris Pinčić će voditi cjelokupni program otvorenja. Sve posjetitelje ovog prvog zimskog zabavnog parka očekuje zagarantirana zabava uz DJ-a. Osim toga, organizatori su za sve posjetitelje pripremili poklone te topli čaj kako bi se lakše ugrijali za klizanje.

Posebna atrakcija ove godine su i maškare na ledu. Osim klizanja, predstave, čaja i druženja s glumcima na dan otvorenja za 30 kuna posjetiteljima se osigurava i besplatni najam klizaljki. Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 9 do 21 sat. Posjetitelji će ipak moći produžiti svoju zabavu na klizaljkama petkom i subotom kada će klizališe raditi sat vremena duže. Za sat i pol klizanja izdvojit ćete 20 kuna, a za najam klizaljki svega 10 kuna.

Škola klizanja za djecu, ali i za odrasle

Ne znate klizati? Nema problema! Klizalište Žuti mačak organizira školu klizanja za djecu i odrasle u jutarnjim terminima. Ovisno o svojim trenutnim klizalačkim sposobnostima, posjetitelji za 50 kuna po satu mogu upisati početnički ili napredni tečaj. Tečajeve od deset osoba u grupi vodi stručni kadar klizališta Žuti mačak. Početnici vrlo brzo mogu svladati klizanje unaprijed i unatrag, kočenje, skretanje, brzinu pa čak i skokove. Također mogu iskoristiti mogućnost individualnih sati. Za sve one koji su natjecateljskog duha tu je škola hokeja. Bogatu ponudu klizališta upopunjuje i škola umjetničkog klizanja. No, ako ste jedan od onih koje više privlači skijanje, organizator klizališta, tvrtka Žuti mačak nudi i školu skijanja za djecu i odrasle na Sljemenu. Škola se organizira i na skijalištima Italije, Francuske, Austrije i Slovenije. Na www.zutimacak.hr možete vidjeti ponudu dućana sportske opreme, najma skijaške opreme i usluge ski servisa.

Proslavi rođendan na klizaljkama!

Na klizalištu možete ugrabiti i pravu Zimsku čaroliju odnosno posebnu ponudu održavanja rođendana na klizalištu za najmlađe. Organiziraju je Žuti mačak i zabavno edukativni centar Kupid koji se nalazi u Green Gold Centru iznad klizališta. Tijekom dva sata ove zimske avanture djeca sudjeluju u različitim animacijskim igrama na klizalištu kao što su vrući krumpir topi se na ledu, ulovi me – uštipni me, sklizavi nogomet, pingu jede – pingu spava, karaoke plesno – pjevačko natjecanje te u još mnoštvu igara koje se kreiraju po slavljeničkim željama. U drugom dijelu se za slavljenika i uzvanike organizira proslava u Kupidu uz tortu po izboru slavljenika, čaj, slikanje i jelo. Posebni popust od 20 posto Kupid daje na organizaciju rođendana tijekom tjedna. O ponudi možete više pročitati na www.kupid.hr.

Vikendom bogat zabavni program za najmlađe

Djeci će tijekom klizališne sezone biti baš svaka subota i nedjelja ispunjena zabavom jer se u 11 sati organizira tulum za djecu. Sudionici mogu osvojiti nagradni paket Žutog mačka. Tinejdžeri će pak vikendima imati svoje omiljeno mjesto za izlazak jer će se petkom i subotom od 18 do 21 sat moći rasplesati u discu na ledu. Šarolika ponuda obećava da će svatko naći nešto za sebe. To je ujedno najbolja pozivnica da okupite ekipu, dođete i uvjerite se sami na otvarenju klizališta u bogati zabavni program koji vas očekuje tijekom cijele zime.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač