Obavijesti

Zahvaljujući ovoj novoj metodi oprosti se s viškom kilograma!

Zahvaljujući ovoj novoj metodi oprosti se s viškom kilograma!
8

Marta je prvi put počela svoju avanturu s mršavljenjem kada je bila tinejdžerka. Prva dva dana nastojala je piti samo vodu. Bila je ponosna da je uspjela izdržati bez hrane koju toliko jako voli

Marta je prvi put počela svoju avanturu s mršavljenjem kada je bila tinejdžerka. Prva dva dana nastojala je piti samo vodu. Bila je ponosna da je uspjela izdržati bez hrane koju toliko jako voli. Nažalost to je samo rezultiralo težinom u želucu, slabošću i naglim napadima gladi. Ne samo da se brzo vratila na početnu težinu nego joj se dogodio i jo-jo efekt. Umjesto željene linije, dobila je dodatne kilograme i vratilo joj se loše samopouzdanje.

Muškarci vole vitkije

Još prije 7 godina Marta je imala dva puta veću težinu nego sada. Obožavala je kupovinu odjeće u koju je često odlazila sa svojom mamom. Ipak, s vremenom joj je to prestalo činiti radost. Na mami je sve stajalo dobro, nije imala problema naći svoju veličinu. Dok je na Marti odjeća izgledala loše ili je jednostavno bila premala.

„Počela sam se stidjeti pitati za veće veličine, vidjela sam kako mama gleda na mene sa sažaljenjem i pokušava me oraspoložiti„ - govori. Marta se vraćala doma skoro u suzama. Sjedala bi pred TV s omiljenim grickalicama i jela bi svoju tugu. Počela je jesti toliko puno da joj je odjeća iz tjedna u tjedan postajala sve tješnja. Susjedi su komentirali njen „veći” izgled a ona se osjećala sve gore i gore. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nove odluke

Odlazak na studij bio je prijeloman trenutak. Primijetila je da nema pretjeranog uspjeha među poznanicima ili kolegama sa studija. Sve su njene kolegice imale nekoga, dogovarale se na spojeve, išle u kino – prisjeća se.

Nikada se nije voljela gledati u ogledalu. Brzo bi se pripremila za predavanja i izašla. No, jednoga se jutra zadržala dulje, gledajući se pažljivo. Nije bila zadovoljna svojim izgledom, dapače, bila je očajna. Prizor špeka, kolutova na trbuhu, masnih nogu učinio je da je umjesto na predavanje otišla pod pokrivač. Htjela se sakriti od cijelog svijeta. Toliko jako sam htjela smršaviti ali ipak nisam ni sama znala kako to napraviti i koliko će mi vremena oduzeti mršavljenje – priča. Došlo joj je u glavu da se nitko neće boriti za njenu željenu liniju, mora to napraviti sama.

Uspjeh nadohvat ruke

Marta je počela tražiti informacije, čitati o različitim načinima mršavljenja. Bojala se ponoviti greške iz tinejdžerskog doba, kada su se kilogrami vratili s kaznenim bodovima. Potpuno je slučajno naišla na članak o novoj metodi mršavljenja zahvaljujući kojoj je već više od 1000 žena uspjelo smršaviti. Ako je na njih djelovala možda i ja skinem taj višak? Kako bi bilo sjajno početi se sviđati dečkima i ići na spojeve – pomislila je. Jako je htjela biti vitka, napokon se osjećati dobro i atraktivno u svojoj koži.

Vrijeme za promjenu!

Odlučila je isprobati taj način. Označila je konkretni cilj koji je htjela postići pod svaku cijenu- smršaviti jednom zauvijek. Već prvih dana trajanja tretmana primijetila je da je odjeća na njoj sve šira. Kolegice sa studija su joj počele davati komplimente i govoriti da izgleda „nekako drugačije, vitkije”. I uistinu, Marta je mršavila na očigled!

U tri tjedna njena se linija dijametralno promijenila. Ponovo rado ide u kupovinu sa svojom mamom, kolegice je ljubomorno gledaju. Počela je izlaziti na spojeve!

„Priznajem da se otkad sam smršavila osjećam puno bolje u svojem tijelu. Sa zadovoljstvom gledam u ogledalu. Prije me često boljela glava i općenito me hvatala nekakva apatija i umor. Danas je to prošlost! I što još reći, vidim sve veći interes s muške strane. Kako da sam počela novi život!”

Marta je najbolji primjer za to da se ne isplati predavati i da treba težiti konkretnom cilju. 

Zahvaljujući slučajno otkrivenoj metodi, smršavila je i više se nikada neće brinuti zbog viška kilograma. 

Otkrij metodu zahvaljujući kojoj se Marta riješila viška kilograma zauvijek >>>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu