Obavijesti

Žene sa stavom nose seksi parfeme poput CK One Shock

Žene sa stavom nose seksi parfeme poput CK One Shock
2

Ženi možete uzeti svu šminku, odjeću i modne detalje, ali ostavite li joj njen omiljeni miris ona će i dalje zadržati dašak svog stila. Parfemi i toaletne vode čine neizostavan dio svakog stylinga

Proizvodnja parfema počinje još u antičko doba kada su se smole i eterična ulja mazala tijekom obreda ili uoči vođenja ljubavi. Iako u srednjom vijeku njegova popularnost opada, tijekom renesanse njegova popularnost raste do tolike mjere da su ga plemkinje nanosile na lepeze, rukavice, pa čak i namještaj.

Znanstveni napredak industrijske revolucije pretvorio je Francusku u svjetsku mirisnu metropolu, ali i upoznao svijet s klasifikacijom parfema koju poznajemo i danas. Parfem, eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne i eau de fraiche krase oznake na toliko željenim bočicama. Toaletna voda se s vremenom nametnula kao vodeća u industriji zahvaljujući mnogo lakšoj mirisnoj formuli, nego što je to ona klasičnog parfema.

Nakon što su desetljećima vladali teški i zagušljivi parfemi, devedesete su donijele val promjena. Na velika vrata su ušli svježi, lagani i uniseks mirisi od kojih se posebno istaknuo CK One. On je pokrenuo revoluciju u svijetu parfema, a sada ga nastavlja s novim izdanjem, za novu generaciju i to mirisom CK One Shock.

Statistike kažu kako danas prosječna žena ima šest parfema, ali da je vjerna samo jednom, dok se ostali rotiraju u skladu s trendovima. Tražite li svoj novi omiljeni parfem svakako isprobajte CK One Shock koji je seksi i impulzivan, ali nije nametljiv. U gornjim notama se kriju cvijet strasti, ružičasti božur i ukrasni cvijet maka. Srce parfema sastoji se od tekuće čokolade, kupine, narcisa i jasmina, a bazu čine pačuli, vanilija, amber i maska druge kože.

CK One Shock je seksi, impulzivan, modno napredan i mladenački što ga čini idealnim za svakodnevno nošenje. U kolekciji su dostupni edt mirisi od 50, 100 i 200 mililitara po cijeni od 289, 399 i 559 kn, a svoj proces uljepšavanja i njege možete začiniti i CK One Shock gelom za tuširanje (189 kn) i losionom za tijelo (209 kn). 

Iako su neki mirisi vječni, svaki miris ima rok trajanja od otprilike dvije godine, ali postoje načini da dulje uživate u njemu. Odolite slatkoj napasti da bočicu izložite na svojoj komodi ili u kupaoni. Svjetlost, vlaga i toplina mijenjaju strukturu mirisa te nakon nekog vremena miris više ne ostavlja isti dojam. Idealno bi bilo da svoje mirise čuvate na hladnom i mračnom mjestu poput ormara ili da ih barem spremite u kutiju nakon korištenja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...