Obavijesti

10 Days Fast Slim: Revolucija u zdravom mršavljenju!

10 Days Fast Slim: Revolucija u zdravom mršavljenju!
1

Ako još niste isprobali novi, revolucionarni proizvod koji garantira zdrav gubitak kilograma u samo 10 dana i ne izazova yo-yo efekt – sada je prava prilika!

Zašto većina dijeta i preparata za mršavljenje ne daju željene rezultate? Razlog leži u tome jer se za vrijeme mršavljenja umjesto masnog tkiva većinski gube mišići. Na taj način se usporava metabolizam jer su upravo mišići ti koji troše kalorije. Što manje mišića imamo, tijelo ima manju potrošnju energije i sav višak posprema u obliku masnih zaliha. Ako pripadate onima koji su se do sada bezuspješno borili s viškom kilograma, imamo odličnu vijest za vas. Na tržište je stigao novi, cjeloviti program 10 Days Fast Slim koji neće topiti vaše mišiće, nego masno tkivo.

Izgubite kilograme na zdraviji način! 

Iscrpljivanje organizma niskokaloričnim obrocima je pogrešan put do vitke linije iz dva razloga. Prvi razlog je jer tijelo umjesto masnoće gubi mišiće i iako vaga na kraju dijete pokazuje manju brojku, vaše tijelo u postotku ima više masnoće nego prije. Drugi razlog je jer izgladnjivanjem organizmu manjkaju važni nutrijenti i po prestanku dijete osjećate neodoljivu želju za hranom koja sadrži hranjive tvari koje ste si tijekom dijete uskraćivali! Je li vam se već dogodilo da nakon naporne i iscrpljujuće dijete izgubljene kilograme vratite već nakon nekoliko tjedana, a često i veći broj kilograma od onog koliko ste izgubili za vrijeme dijete?

Upravo tome su doskočili stručnjaci u Sensilabu i kreirali zdrav i iznimno brz program 10 Days Fast Slim koji će vas dovesti do cilja bez gladovanja, bez iscrpljivanja i što je najvažnije, kilogrami će nestati trajno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Po čemu je 10 Days Fast Slim drugačiji? 

10 Days Fast Slim nisu samo još jedne kapsule. 10 Days Fast Slim je intenzivan i cjelovit program za zdravo i učinkovito gubljenje kilograma koji se neće vraćati. Sa Sensilab 10 Days Fast Slim nema rizika. Dajemo vam 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana ne budete zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Kako djeluje?

Paket 10 DAYS Fast Slim sadrži kombinaciju 3 prirodna dodatka prehrani  koji pomažu brzom gubitku zadnjih nekoliko kilograma viška:

 kapsule A - Drainer - detoksiciraju organizam i izlučuju suvišnu vodu te tako organizam pripremaju na intenzivan proces mršavljenja,

• kapsule B - Glucose Balance - uravnotežuju razinu krvnog šećera i tako sprječavaju iznenadne napade gladi, potiču razgradnju masnoća te gubitak viška kilograma,

 kapsule C - Metabolism Support - sprječavaju apsorpciju mansoća unesenih hranom, pospješuju topljenje masnih naslaga i doprinose izvanrednim rezultatima u 10 dana!

Osim učinkovitih kapsula cjeloviti program sadrži specijalan program prehrane koji su pripremili nutricionisti i u kojem nema gladovanja ni brojanja kalorija. Obroci su zdravi, uravnoteženi i iznimno laki za pripremu.

Plan prehrane je temeljen na 3 jednostavna pravila:

1. Ograničen je unos ugljikohidrata kako bi se potaknulo topljenje masnog tkiva

2. Povećan je unos bjelančevina kako bi se očuvala mišićna masa

3. Zabranjena je industrijski prerađena hrana kako bi se smanjio unos šećera u organizam kojim je takva hrana bogata

I zadnje, ali ne manje važan dio 10 Days Fast Slim programa je plan vježbanja sastavljen od profesionalaca. Tjelesna aktivnost pomaže većem trošenju kalorija te omogućuje izgradnju mišićne mase i zdravo mršavljenje. 10 Days Fast Slim daje iznimne rezultate svima koji žele izgubiti nekoliko kilograma viška u kratkom vremenu i očuvati zdravu tjelesnu težinu.

Naručite 10 Days Fast Slim uz BESPLATNU DOSTAVU

Promotivna ponuda samo za čitatelje 24 sata OVDJE

Požurite, jer ponuda ima ograničeno trajanje! 

LINK

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!