Obavijesti

Akcijski spektakl „Osvetnici“ ruši rekorde gledanosti!

Akcijski spektakl „Osvetnici“ ruši rekorde gledanosti!
7

U svom prvom vikendu kino prikazivanja akcijski 3D mega spektakl „Osvetnici“ (The Avengers) u svijetu je zaradio 180 milijuna dolara.

U svom prvom vikendu kino prikazivanja akcijski 3D mega spektakl „Osvetnici“ (The Avengers) u svijetu je zaradio 180 milijuna dolara. U Južnoj Africi i Islandu film je oborio rekorde najboljeg kino otvaranja u povijesti tih zemalja, dok je vrlo slična situacija na Tajvanu, Novom Zelandu, Australiji i Italiji. Od ovog vikenda film se otvara u SAD-u, ali i u hrvatskim kinima, a očekuju se novi rekordi!

Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Iron Man, Sokol i Crna udovica... Po prvi puta u jednom filmu napokon su se okupili najveći i najpoznatiji strip junaci i to u Marvelovom mega-spektaklu „Osvetnici 3D“ pod redateljskom palicom Jossa Whedona. Nakon što globalnoj sigurnosti zaprijeti neočekivani neprijatelj, voditelj Međunarodne organizacije za očuvanje mira (S.H.I.E.L.D.), Nick Fury, upušta se u odvažnu regrutacijsku akciju kojoj se odazovu upravo Osvetnici. Unatoč tome što je uspio sastaviti tim iz snova, Nick Fury i njegov pouzdani agent Coulson moraju pronaći način da uvjere superheroje da surađuju međusobno, a ne da budu jedan protiv drugoga, kada moćan i opasan Loki uspije dobiti pristup Teseraktu i njegovoj neograničenoj moći. 

U filmu “Osvetnici” glavne su uloge ostvarile super-junačke holivudske zvijezde predvođene Robertom Downeyjem Jr.-om, Scarlett Johansson, Markom Ruffalom, Chrisom Evansom, Chrisom Hemsworthom, Jeremyjem Rennerom, Gwyneth Paltrow i Samuelom L. Jacksonom. Sam film temeljen je na iznimno popularnoj seriji istoimenih Marvelovih stripova prvi puta izdanih 1963. godine koji su od tada pa sve do današnjih dana postali jedni od najutjecajnijih inspiracija za sve ostale stripove. 

Prve kritike filma su izvrsne, a isti se već nalazi na priznatoj ljestvici 250 najboljih filmova svih vremena na popularnoj Internet stranici imdb.com.

Osvetnici se od jučer prikazuju u svim hrvatskim 3D kinima u IMAX 3D-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena