Obavijesti

Alergija? BELODIN A rješava problem u korijenu.

Alergija? BELODIN A rješava problem u korijenu.
1

Ambrozija je biljka na koja vrlo često uzrokuje alergijski rinitis, jer je pelud ambrozije jedan od najjačih peludnih alergena. Evo kako si pomoći!

Procjenjuje se da gotovo svaki deseti stanovnik Hrvatske pati od peludne alergije na ambroziju, a broj oboljelih se svake godine povećava jer se i ambrozija učestalo širi.

Stoga valja izbjegavati izlaganje alergenu (peludi) u najvećoj mogućoj mjeri što znači da se kod alergičara preporuča izbjegavanje boravka na otvorenom kada je koncentracija peludi najveća, dakle između 6 i 11 sati i kada je jako vjetrovito i sunčano vrijeme. Boravak na otvorenom treba planirati poslije kiše, kada je koncentracija peludi u zraku najmanja.

Nakon boravka na otvorenom, preporuča se tuširanje i pranje kose kako bi se odstranila pelud nakupljena tijekom dana. Korisno je informirati se o koncentraciji peludi u zraku, jer osobama koje su alergične spoznaja o vremenskim uvjetima postaje dobar saveznik u borbi protiv alergije.

 Zbog alergogenog djelovanja peludi ambrozije javljaju se slijedeći simptomi alergijskog rinitisa kao što su kihanje, curenje nosa, svrbež kože, sluznica i očiju, otečene vjeđe i pojačano suzenje očiju.

Liječenje ovih simptoma provodi se antihistaminicima, a takav je upravo Belupov BELODIN A. Dobio je novo ruho s novom ambalažom i imenom BELODIN A.

Ako znate da ste alergični i da patite od peludne hunjavice uzrokovane ambrozijom ili neke druge vrste alergije, pomozite si uz  BELODIN A.

BELODIN A je lijek za liječenje alergije , koji brzo uklanja kihanje, curenje nosa, svrbež kože i sluznica, pojačano suzenje očiju i druge znakove alergije. Može se  nabaviti bez liječničkog recepta u najbližoj ljekarni. Jednostavno se primjenjuje, samo 1 tableta dnevno, a djeluje već nakon 10 minuta. Učinak traje cijeli dan, ne izaziva pospanost pa ga mogu uzimati i profesionalni vozači. Mogu ga uzimati odrasli i djeca starija od 2 godine. Prije primjene pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama operza i nuspojavama upitajte svoga liječnika ili ljekarnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske