Komentari 0

Bambi Molestersi priredili top svirku na krovu MSU-a

Bambi Molestersi priredili top svirku na krovu MSU-a

Ove subote Bambiji su specifičnim zvukom uspješno odsurfali „Ljetom u MSU uz Jadransko“ te oduševili mnogobrojnu publiku na krovu MSU-a

"Neosporno je da europski gradovi intezivno žive kroz sva godišnja doba, a tome se svojim programom u Muzeju suvremene umjetnosti ovoga ljeta približio Zagreb." Tako je opisala svoj doživljaj „Ljeta u MSU uz Jadransko“ Lada Furlan Zaborac, basistica grupe The Bambi Molesters koji su sinoćnjim koncertom na krovu MSU-a još više stavili Zagreb uz bok mnogobrojnim svjetskim metropolama.

Svojim zabavno-kulturološkim sadržajima ovaj multimedijski projekt, koji se odvija u suradnji s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja, već peti tjedan dodatno rasplamsava ljetnu vrevu na zagrebačkoj sceni, a pokazalo se da i ovog puta zna „pogoditi u žicu“ mnogobrojne zagrepčane koji su uživali na vrhu muzeja u upečatljivom nastupu Bambi Molestersa.

Osim što im je veliko zadovoljstvo biti dijelom „Ljeta u MSU uz Jadransko“ njihove dojmove sa sinoćnjeg kocerta podijelila je Lada Furlan Zaborac, basistica grupe The Bambi Molesters: „Super nam je bilo nastupiti na ovoj lokaciji.  Budući da su bile prave ljetne temperature, može se reći da smo imali simulaciju vruće klupske svirke ali uz dovoljno zraka i vedro nebo. Stati na pozornicu na krovu MSU-a je jedno posebno iskustvo i nadam se da će održavanje takvih koncerata prerasti u tradiciju.“

Tako je ovaj sisački bend svojim surf-rock zvukom na krovnoj terasi MSU-a pokazao još jednom zašto se smatraju jednim od najboljih hrvatskih glazbenika. Osim što već dvadeset godina osvajaju domaće tržište, Bambi Molestersi popularni su izvan hrvatskih granica, posebno zbog pjesme Chaotica koja je prošle godine puštena u američkoj televizijskoj seriji „Braking Bad“. Svoju dvadesetu godinu postojanja benda The Bambi Molesters obilježavaju nizom koncerata tijekom ovog ljeta i jeseni, a nastup u MSU pokazao se kao idealna uvertira u zadnji koncert u Zagrebu kada će krajem godine i službeno proslaviti njihovih dvadeset godina svirke.

MSU u sklopu svoje ljetne sezone do sada je ugostio vodeća domaća imena poput Rundek Cargo Trija, Elementala, Urban & 4, Gustafa i Bambi Molestersa, a vrući završetak projekta prepustio je Jinxima koji se penju na krovnu terasu MSU-a u subotu, 26. srpnja, u 21.00 sat.

Ova multimedijska manifestacija za ulaznicu od 79 kuna nudi subotnju zabavu u tri faze – rock koncerte na krovu muzeja, filmsku projekciju ponajboljih filmova sezone „Best of Metropolis“ u klimatiziranoj dvorani Gorgona i veliku retrospektivnu izložbu Vlaste Delimar. Također uključuje i klupske rock svirke uživo svakog petka od 20 sati na platou ispred restorana MSU-a na koje je ulaz slobodan za sve posjetitelje, a sljedeći petak nastupa grupa Greenhouse Blues Band.

Stoga svi željni dobre kombinacije kultoroloških sadržaja i dobrog provoda imaju još prilike uživati u ljetnoj sezoni u MSU, a s obzirom na ograničen broj ulaznica zbog sigurnosti ove atraktivne lokacije, potrebno je osigurati svoje ljeto u muzeju na vrijeme preko Entrio prodajne mreže ili na blagajni MSU-a, poručuju iz MSU-a.

 „Ljeto u MSU uz Jadransko“ odvija se pod medijskom pokroviteljstvom Radija 101 i Muzika.hr, a svi ljubitelji dobre zabave moći će uživati u Carling pivu, Cockti, Coffeemedu i Smoki Flipsteru.

Dodatne informacije i svježe vijesti možete potražiti na: www.msu.hr ili na www.24sata/ljetoumsu.

Program Ljeto u MSU uz Jadransko:
25.07. petak

- 20:00 - koncert grupe Greenhouse Blues Band
26.07. subota

- 17:30 i 19:30 - projekcija filma PRIJE PONOĆI (Before Midnight), ljubavna drama, SAD, 2013
- 21:00 - JINX