Obavijesti

Bodybuilderi upozoravaju: ovaj sastojak izgrađuje 10 kg mišića

Bodybuilderi upozoravaju: ovaj sastojak izgrađuje 10 kg mišića
10

Nova formula svojom brzinom i učinkovitošću šokira bodybuildere. Zašto? Jer omogućuje dobivanje 10 kg novih i sjajno vidljivih mišića u mjesec dana

Nova formula svojom brzinom i učinkovitošću šokira bodybuildere. Zašto? Jer omogućuje dobivanje 10 kg novih i sjajno vidljivih mišića u mjesec dana. I to bez mučnih vježbi u teretani i bez komplicirane dijete. Štoviše, prvi učinci su vidljivi već nakon 2 tjedna uporabe. Za uspjeh metode odgovara jedan neugledni sastojak...

- Ova formula je kao gas papučica. Stisnemo je „do daske” i unutarnji procesi u našem organizmu nevjerojatno se ubrzavaju. To znači da je dobivanje mase i tzv. isklesanog tijela iznenađujuće lako – objašnjavaju sportski treneri. S druge strane bodybuilderi su bijesni zbog toga što je novi preparat za mišićnu masu izašao na tržište tek danas, jer su bez njega morali godinama naporno trenirati.

3 faze djelovanja

Nova metoda djeluje u tri faze. Najprije, već od prve uporabe, nevjerojatno ubrzava metabolizam i širi krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže stižu do već postojećih mišićnih stanica, što stimulira proces njihove obnove i rasta.

U drugom koraku zamjenjuje višak masnog tkiva u potpuno nove mišiće, koji se počinju pojavljivati već nakon 2 tjedna. Nakon toga, u trećoj fazi, formula kleše, odnosno dodatno povećava dobivene mišiće i spaljuje višak masti. Zahvaljujući tome, muskulatura je jasno vidljiva čak i nakon završetka tretmana.

Za tako neprestanu izgradnju mišićavog tijela i spaljivanja masti odgovara AAKG, odnosno koncentrirana verzija L-arginina. A što je L-arginin? To je prirodna aminokiselina u ljudskom tijelu, koja je zbog svojih zdravstvenih svojstava nazivana i „graditelj proteina”i „konjska doza energije”. Visoka i u isto vrijeme sigurna koncentracija AAKG je temelj nove formule za rast mišića. 

100% muževnosti

Stjecanje muških mišića je najvažniji, ali ne i jedini učinak tretmana. Kapsule sa AAKG daju moćnu injekciju energije i snage, ubrzavaju oporavak organizma i čiste ga od toksina i otrova. Novi preparat se razlikuje od tradicionalnih sredstava „za masu” po još jednoj stvari. Kojoj? Nije napunjen kemijskim dodacima niti štetnim tvarima.

Prirodan karakter i sigurnost uporabe preparata potvrdili su stručnjaci sa Instituta Sportske Medicine u Zurichu u Švicarskoj. Također je bio podvrgnut i temeljitom kliničkom testiranju. Posjeduje sve neophodne certifikate i odobrenja. Mogu ga koristiti muškarci svih dobi i u različitoj fizičkoj kondiciji, zato je postao neobično popularan među osobama, koje žele dobiti savršeno isklesanu figuru.

Samo danas niža cijena

Kapsule s AAKG su već postale hit u Sjedinjenim Državama, ostavljajući profesionalne bodybuildere u čudu. Sada – nakon debija u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji – stižu i na hrvatsko tržište. Zbog svoje znanstveno potvrđene učinkovitosti preporučuju se muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, mušku figuru i veću energiju i snagu.

Vrtoglav porast popularnosti AAKG učinila je da su kapsule rasprodane u običnim trgovinama. Tako da ih distributer nudi samo na internetu. Ipak, samo će danas preparat biti dostupan po nižoj cijeni – za više informacija kliknuti na link ispod.

Klikni ovdje i naruči novu formulu sa AAKG za brz rast mišića

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao