Obavijesti

Blagdanske pogodnosti na Mondu traju do kraja godine!

Blagdanske pogodnosti na Mondu traju do kraja godine!
1

Izbjegnite čekanje u trgovinama i blagdansku kupovinu obavite online. Na Mondu vas čekaju super ponude, popusti i besplatna dostava sve do kraja 2013. godine.

Vrijeme koje biste inače potrošili na gužve i stres u krcatim trgovinama i shopping centrima, provedite s obitelji i prijateljima, a idealan poklon naručite online. Mondo u svojoj ponudi ima više od 10.000 artikala po atraktivnim cijenama i ekskluzivnim ponudama u 10 kategorija: knjige, zabava, moda, kozmetika, sport, igračke, baby oprema, zdravlje, tehnika i dom. S lakoćom ćete pronaći idealan poklon za sve drage ljude koji vas okružuju i zajedno otkriti božićnu čaroliju ispod bora. Za više od 400 artikala iz Mondo božićnog kataloga dostava je besplatna, a pogodnosti traju do 31. prosinca!

Pokloni za mališane

Zavirite u listu želja vaših najmlađih, a mi ćemo vam pomoći da njihove želje ostvarite ovog Božića. Nudimo veliki izbor i super cijene igrački za djevojčice, dječake i bebe. Popularne LEGO kockice, plišani Štrumpfovi, auti na daljinsko upravljanje ili vlak na baterije vašim će dječacima priuštiti neviđeno veselje na božićno jutro. Djevojčice iznenadite Barbie modnim frajericama ili ih zaigrajte slatkim baby lutkama koje se ponašaju kao prave bebe. Onima još mlađima omogućite sretno i edukativno odrastanje uz didaktičke i poučne igračke. Ekskluzivno na Mondu uz Lončić Sveznalicu dobivate zvečku gratis, a naručite ga po specijalnoj cijeni od 169,99 kn.

Pokloni za nju

Za svoju ljepšu polovicu izaberite mirisne note koje će je pratiti cijelu godinu. Iz ponude izdvajamo senzualni Lady Gaga Fame set za 219,99 kn koji se sastoji od parfema i gela za tuširanje. Misterioznost i zavodljivost pružit će set Halle Berry Reveal po cijeni od 99,99 kn. Hranjivi i prirodni poklon paketi Bottega Verde kožu će učiniti mekom i nježnom te ostaviti neodoljivi mirisni trag. Pakete potražite već od 89,99 kn. Ako želite biti posebni, darujte jedinstveni poklon: romantični nakit Mašenka.

Pokloni za njega

Tablet je poklon s kojim nikako nećete pogriješiti. U današnjem ubrzanom načinu života, povezanost uvijek i svugdje važnija je nego ikada prije, a super ponuda tableta na Mondu omogućit će vam da posao i zabavu nosite uz sebe. Ponuda uključuje prestižne brendove s modelima za sve potrebe: Sony, Forcebook, Samsung, Prestigio, Asus... Tableti su dostupni već od 499,99 kn.

Još više poklona potražite na Mondu!

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao