Obavijesti

Božićna čarolija svečane večere na Coca-Colin način

Božićna čarolija svečane večere na Coca-Colin način
10

Uz nastupe glazbenih zvijezda 2Cellos i Olivera Dragojevića te poseban blagdanski meni Esplanadine šefice kuhinje uživali su Coca-Colini partneri i gosti

Na jedinstvenoj svečanoj večeri održanoj u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade Zagreb Coca-Cola u Hrvatskoj impresionirala je brojne ugledne predstavnike hrvatske poslovne zajednice i diplomatskog zbora priredivši im pravu božićnu čaroliju. Domaćica večeri bila je glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Maria Anargyrou-Nikolić.

U bajkovitome ugođaju Smaragdne dvorane, koju je za ovu priliku posebno uredio Saša Šekoranja, za sjajnu atmosferu pobrinuli su se 2Cellos, Oliver Dragojević u pratnji Ante Gele i Frajle. Goste je na kraju večeri posebno oduševio zajednički nastup 2Cellos i Olivera Dragojevića, a njihova nadahnuta izvedba legendarne Oliverove pjesme Moj galebe na najljepši je način zaključila ovu blagdansku zahvalu tvrtkinim kupcima i partnerima.

Osim u vrhunskoj glazbi Coca-Colini gosti uživali su i u vrhunskim gastronomskim kreacijama Ane Grgić, koja je za tu prigodu osmislila poseban blagdanski jelovnik, a najsretniji gosti nagrađeni su i ekskluzivnom bocom iz ograničenoga izdanja Jacka Daniel'sa Frank Sinatra Century, proizvedenoga u čast stotoga rođendana legendarnoga pjevača i glumca. 

Među dvjestotinjak gostiju bili su i Ante Todorić, izvršni potpredsjednik Agrokora za maloprodaju, Ljerka Puljić, članica Nadzornog odbora Agrokora, Marc Carena, predsjednik Uprave METRO Hrvatska, Stoyan Ivanov, direktor franšize Coca-Cole za Bugarsku, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, Eleni Gerokostopoulou, veleposlanica Helenske Republike u RH, Mike Rousek, komercijalni ataše Američke ambasade u RH, Vedrana Jelušić Kašić, direktorica EBRD-a za Hrvatsku, Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska i dugogodišnji predsjednik Američke gospodarske komore, Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa te brojni ugledni uzvanici iz poslovnog i medijskog svijeta.  

Oduševljeni komentari gostiju da je ovakvu jedinstvenu božićnu večer mogla pripremiti samo Coca-Cola potvrđuju da su domaćini uspjeli u namjeri da za svoje partnere i suradnike  pripreme doživljaj koji će se dugo pamtiti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb