Obavijesti

Brojni poznati na proslavi 10 godina Optical Express-a

Brojni poznati na proslavi 10 godina Optical Express-a
20

Optical Express, centar za lasersku korekciju vida, proslavio je svoj 10. rođendan, a došle su ih podržati mnoge osobe iz javnog i društvenog života, zadovoljni pacijenti i suradnici

Proslavu 10. rođendana centra došle su podržati mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske koje su se također podvrgnule laserskoj korekciji vida. Tako su osobno došle čestitati Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Kristina Bradač, Mirela Forić Srna, Mila Elegović, Mirna Zidarić, Andrea Andrassy,  Ivana Mišerić. Uz lijepe dame glavne zvijezde samog druženja bili su i neki od vodećih hrvatskih oftalmologa: dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić koji su, unatoč slavljeničkom raspoloženju, okupljenima nudili svoje neprocjenjivo iskustvo, znanje, ali i savjet što je najbolje za njihove oči. 

Optical Express profilirao se kao jedna od vodećih kuća za lasersku korekciju vida u kojem zahvate obavljaju vrhunski hrvatski oftalmolozi. 

Zahvati laserske korekcije vida obavljaju se već 35 godina, a do danas su toliko napredovali da se smatraju najsigurnijim medicinskim zahvatom. Danas je zahvat laserske korekcije vida potpuno uobičajeno i često rješenje za sve koji se zauvijek žele riješiti kontaktnih leća i naočala. Stručni tim Optical Expressa polazi od jednostavne teze da je laserska korekcija vida zahvat koji mijenja život nabolje, u što su se mnogi i uvjerili. 

U Optical Express-u vid se može korigirati suvremenim laserima posljednje generacije i, što je najvažnije, pacijenti brigu o svojim očima mogu prepustiti u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa. Laserom se potpuno bezbolno može korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost.

Osnovan 2005. godine, kao dio VisuMeda, centar u Zagrebu među prvima je počeo obavljati zahvate laserskog skidanja dioptrije. Danas se Optical Express Centar jedini u ovom dijelu Europe koristi CustomVue tehnologijom za korekciju vida, te je prvi počeo koristiti IntraLase tehnologiju za izradu poklopca (femtosekundni laser), koju je odobrila i NASA.

Optical Express je za svoj deseti rođendan odlučio svojim pacijentima darovati dodatni popust na sve metode laserske korekcije vida, do 30. travnja 2015.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja