Obavijesti

Budućnost zvuka nezamisliva bez multi-room uređaja!

Budućnost zvuka nezamisliva bez multi-room uređaja!
1

Yamaha sada olakšava prijenos glazbe u svakoj prostoriji vašeg doma bežično, a proširuje se kako bi odgovarao vašim potrebama

Yamaha sada olakšava prijenos glazbe u svakoj prostoriji vašeg doma bežično. Proširuje se kako bi odgovarao vašim potrebama, pružajući bežičnu reprodukciju multiroom audio kontrolom pomoću jednostavne MusicCast aplikacije.

Dostupan u širokom rasponu AV prijemnika, zvuk barovima i zvučnika, MusicCast nudi više mogućnosti i svestranosti nego ikada prije. Fleksibilnost kao ključni element MusicCasta omogućava da se bilo koja komponenta unutar kućnog sustava pretvori u izvor glazbe i glazbenu listu na ostale MusicCast uređaje - TV zvuk sa soundbara, CD zvuk s mikrolinije ili reprodukcija glazbe preko Bluetootha ili AirPlaya.

Prednost je u tome što svi MusicCast uređaji sadrže Bluetooth prijemnik i predajnik, što ga čini kompatibilnim i s drugim bluetooth uređajima, koji ne moraju nužno biti dio MusicCast obitelji (slušalice, ili drugi bluetooth zvučnici npr.) Na raspolaganju su vam 23. kompatibilna MusicCast uređaja, a među njima su HiFi pojačala, AV receiveri, bežični zvučnici i soundbarovi.

Iz naše ponude izdvajamo:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

RX-V479

Ovaj 5.1-kanalni prijemnik je savršeni izbor za kontrolni centar vaše mreže MusicCast uređaja. Bežično slušanje glazbe u svakoj sobi omogućeno je uz  Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, AV Controller aplikacije i druge funkcije.  Snažan 5-kanalni zvuk i ECO stanje za 20% manju potrošnju struje. 

WX - 030 Bežični glazbeni zvučnik

Spojite glazbu, proširiti užitak.

Ovaj zvučnik sa omogućenim prijenosom Wifi-a tako je kompaktan da ga možete staviti bilo gdje u vašem domu za instant slušanje. Pasivan dizajn radijatora nudi iznenađujuće jak izlazni bas, a stereo uparivanje omogućava povezivanje dvije jedinice za širi stereo zvuk. Objesite ga na zid ili ga postavite na policu te uživajte u vašoj omiljenoj glazbi.

Ukupna Glazba / Audio Brand

Sa više od 125 godina iskustva u svojoj dugoj i uspješnoj povijesti, Yamaha je osnovana kao premijer brand koji obuhvaća i utjelovljuje zvuk i glazbeni brand koji zna sve o glazbi. Dovela je industriju na područje audio dijelova, glazbenih instrumenata, profesionalnog snimanja opreme, pa čak i akustički dizajn koncertnih dvorana. Yamaha je sada okupila sve svoje tehnologije i opsežan know-how koji je njegovala kroz svoju dugu povijest i bogato iskustvo, te ih je pretočila u MusicCast.

Podržava glazbeni sadržaj visoke rezolucije

Svi modeli podržavaju visoku razoluciju formata (DSD, WAV / FLAC / AIFF, Apple Lossless), omogućujući vam da reproducirate visoku rezoluciju streaming izvora zvuka i potpuno zadržite kvalitetu originala zvuka. A, budući da je svaki uređaj opremljen funkcijom ekvalizator, možete fino podesiti da zvuči baš kao što želite.

Snažna i stabilna performansa mreže

Svaki MusicCast uređaj ima ugrađeni signalni odašiljač, omogućujući vam da izgradite solidnu mrežu kroz povezivanje uređaja s najjačim radio valovima. A zahvaljujući superiornoj mrežnoj tehnologiji stvorenoj od strane razvojne audio mreže i routera unutar grupe, možete uživati u stabilnom multi-room audiu bilo gdje u vašem domu.

Ekološki prihvatljivo uz vrhunsku ekološku izvedbu 

Svaki MusicCast uređaj ima iznimno nisku potrošnju čekanja snage koja je manja od 3 vata. Oni također imaju auto Standby funkciju koja isključuje napajanje ako ne primi signal za određenu količinu vremena. Dizajniran s eko izvedbom na umu, Music Cast je ekološki prihvatljiv proizvod.

www.bojezvuka.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija
Ako osam zastupnika manjina ostane jedinstveno, HDZ ne može do većine s Domovinskim
NOVI PROBLEMI U PREGOVORIMA

Ako osam zastupnika manjina ostane jedinstveno, HDZ ne može do većine s Domovinskim

Osam manjinskih zastupnika želi s Andrejom Plenkovićem, ali micanje 3 zastupnika SDSS-a je uvjet Domovinskog pokreta. Bez podrške i ostalih pet, HDZ ne može do većine. A bez manjina gubi i dva HSLS-ova glasa...