Obavijesti

Bogata sezona u najpoznatijem skijalištu Nassfeld

Bogata sezona u najpoznatijem skijalištu Nassfeld
10

ElanCroSki Kup za djecu od 8-15 godina u najpoznatijem austrijskom skijalištu Nassfeld. Tony Cetinski dodijelit će nagrade i zapjevati na Ski opening partyju 16.12.2011.

Najveća  skijaška destinacija u Koruškoj  i jedno od  najboljih austrijskih skijališta Nassfeld  ove godine predstavlja brojna iznenađenja i pogodnosti  za svoje  goste. Odlične staze, osiguran vrhunski snijeg tijekom cijele skijaške sezone, ski servis na stazi, besplatan depo skija, kulinarski specijaliteti Austrije, Italije i Slovenije, ali i odličnu zabavu za sve goste nudi najpoznatije austrijsko skijalište Nassfeld svojim gostima u sezoni 2011/ 2012. godine.

Na Ski opening partyju ove godine nastupit će, kao specijalni gost, zaljubljenik u skijanje i višegodišnji promoter skijališta Nassfeld, Tony Cetinski. Svi koji dođu u Nassfeld od 16.12. do 18.12. uživat će, osim u standardnoj ponudi skijališta i u nizu iznenađenja za posjetitelje iz Hrvatske: Welcome Party na Berghexe, skijanju sa Tonyjem Cetinskim, natjecanju djece od 8-15 godina u okviru ElanCro Ski kupa. Ne propustite doći i podržati naše najmlađe skijaške nade, možda se među njima krije neka nova Janica ili Ivica Kostelić.

Nassfeld je skijalište koje  za svoje goste  osigurava  snijeg tijekom cijele skijaške sezone, ali svake godine uvodi i brojne dodatne i atraktivne  ponude. Za sve ljubitelje adrenalina Nassfeld donosi jedinstvenu inovativnu ponudu pod imenom „Ski Movie“. Ski-Movie je skijanje uz natjecateljsku atmosferu. Stvarna natjecateljska atmosfera stvorena je ove sezone na Zweikofel stazi. Natjecatelj dobiva audio i vizualnu podršku virtualne publike tijekom spusta niz padinu. Publika poticajno plješće i bodri natjecatelja, ovisno o postignutom rezultatu. Video snimka od početka do kraja utrke može se preuzeti sa stranice službene stranice: www.nassfeld.hr

Nassfeld po prvi puta ove zime iznenađuje svoje goste najbržim tečajem jezika u Alpama. Inozemni gosti dobit će kratke lekcije Koruškog jezika u kabinama Millenniumm Expressa, najduže gondole u Alpama. Tijekom 17-minutne vožnje i visinske razlike od 2000 m gostima će na engleskom ili njemačkom jeziku biti predstavljeni najvažniji koruški termini za lakše snalaženje na stazama.“ Učenici'' će primiti diplomu sa 10 najvažnijih koruških termina ovješenu na svojim leđima pri izlasku iz gondole na zadnjoj stanici Millennium Expressa.

Osiguraj svoje mjesto u najsunčanijem skijalištu u Austriji i ne propusti hrvatski vikend od 15.12. do 18.12.2011.

Nassfeld SkiHit

Velika fleksibilnost i mnogo besplatnih usluga sastavni su dio ovog Nassfeld-SkiHit paketa: gosti mogu birati smještaj u željenoj kategoriji u razdoblju od 3 do 7 dana, a u to je uključen i TOPSKI-Pass za 2 ili 6 dana. Depo skija uključen je u cijenu.Ova ponuda dostupna je od 03.12.2011 do 24.12.2011 i od 07.01. – 17.03.2012.Dodatno iznenađenje: Od 03.12. do 24.12.2011 servis skija je besplatan, a od  07.01. – 17.03.2012 košta simboličnih  7 eura.

Nassfeld Special 4=3, rezerviraj 4 noćenja, plati samo 3

SkiHit Nassfeld Special 4=3 štedi novac: gosti plaćaju tri noćenja, a četvrto je gratis .Ponuda je dostupna od  04.12. do 22.12. 2011. i od 08.04. do 12.04.2012. Boravite 4 noći, a plaćate samo 3.Samo za rezervacije: nedjelja-četvrtak.4 noćenja u odabranoj kategoriji.3 dnevna skijaška karta.Besplatan depo skija. Besplatan servis skija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena