Obavijesti

CEWE Fotoknjiga- najbolji čuvar vaših uspomena

CEWE Fotoknjiga- najbolji čuvar vaših uspomena
13

Ljepljenje slika u stare fotoalbume jednostavno zaboravite. Puno zanimljivije i originalnije je uspomene na drage ljude i lijepe trenutke složite u CEWE Fotoknjigu

CEWE FOTOKNJIGA je rješenje i za sve one koji svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD- ima, računalima i vanjskim diskovima, a gdje možemo u trenu ostati bez njih. 

Nakon što  je vrlo jednostavno i brzo oblikujete vlastitim kreativnim idejama,  ona postaje  prava knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta izrade.

 Kako je izraditi?  Jednostavno i brzo.

1. skinite  besplatni foto program s internet stranice www.cewe.hr

2. u programu izaberite željenu fotoknjigu te je oblikujte

3. klikom na „Dodaj u košaricu“ pošaljite fotoknjigu u izradu

4. uživajte u listanju svoje fotoknjige i prisjećanju na predivne trenutke

 Uvođenjem najnovije verzije fotoprograma za izradu fotoknjiga, CEWE je na hrvatskom tržištu postavio nove standarde, a svi oni koji žele sačuvati svoje uspomene su dobili puno noviteta, a svakako najzanimljiviji je postavljanje video isječaka u fotoknjigu.

VIDEO U CEWE FOTOKNJIZI – Nemoguće je postalo moguće!

 Kako?

1.    prilikom oblikovanja svoje fotoknjige, svoj video isječak samo povučete iz foldera s računala (po sistemu „drag&drop“) na željeno mjesto u fotoknjizi

2.    program će sličici koja će se pojaviti na stranici, automatski pridružiti QR kód i pohraniti video na period od tri godine uz trošak od 12,90 kn za svaki video.

3.    prilikom listanja svoje fotoknjige, QR kód očitajte pomoću svojeg pametnog telefona ili tableta te ukoliko ste spojeni na internet, video će su u roku par sekundi pokrenuti

Ovom inovacijom, CEWE je svim svojim korisnicima omogućio da se svojih uspomena prisjećaju na još upečatljiviji  način koji neće ostaviti ravnodušnim nikoga tko bude listao takvu fotoknjigu.

 Video kojeg postavljate u fotoknjigu nema ograničenje po osnovi veličine već trajanja pa je tako max. moguća duljina svakog videa od 5 minuta.

Još jedan od noviteta koji nam stiže s novim fotoprogramom je i CEWE Fotoknjiga na sijajnom fotopapiru. Uz već postojeći mat fotopapir, sjajni fotopapir daje novu dimenziju vašim fotografijama koja se ističe briljantnim bojama kao i mogućnošću postavljanja fotografije preko obje stranice, ali bez gubitka dijela vizuala u sredini. Svakako odličan izbor za sve one koji žele dati svojoj fotoknjizi dozu ekskluzivnosti.

Svim novoregistriranim korisnicima u povratnom mailu dobrodošlice poklanjamo kód s 30% popusta na bilo koju CEWE fotoknjigu kao i kód za besplatnu izradu 10 digitalnih fotografija Premium kvalitete dimenzije 10x13,5 cm.Postanite dio naše velike obitelji. Isplati se!

O svim našim proizvodima i novitetima se možete dodatno informirati na cewe.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra