Obavijesti

Cewe fotoknjiga - najoriginalniji poklon za vaše najmilije

Cewe fotoknjiga - najoriginalniji poklon za vaše najmilije
13

Sigurno se pitate kako ovoga Božića iznenaditi svoje drage prijatelje, svoju djevojku ili dečka, ili čime razveseliti roditelje? Odgovor daje CEWE fotoknjiga. Jednostavno i brzo.

CEWE FOTOKNJIGA – NAJORIGINALNIJI  POKLON  ZA VAŠE  NAJMILIJE 

Sigurno se pitate kako ovoga Božića iznenaditi svoje drage prijatelje, svoju djevojku  ili dečka, ili čime razveseliti roditelje? Odgovor daje CEWE fotoknjiga. Listanje fotoknjige bit će ne samo prigodan blagdanski dar, nego će podsjećanje na lijepe trenutke okupljenoj obitelji biti i prava zabava. 

Slaganje slika u nepraktične i velike fotoalbume, postalo je dio prošlosti. Puno zanimljivije i originalnije je uspomene na drage ljude i lijepe trenutke  složiti u CEWE fotoknjigu, koja pruža mnogo mogućnosti pa će  zadovoljiti i najzahtjevnije kreativce.

Nakon što  je vrlo jednostavno i brzo oblikujete vlastitim kreativnim idejama,  postaje  prava knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta izrade, originalnost i unikatnost. Kako je izraditi?  Jednostavno i brzo. Prvi korak koji morate napraviti je učitati i pohraniti besplatni foto programa s internet stranice www.cewe.hr

Neograničene mogućnosti CEWE FOTOKNJIGE

Posebna prednost CEWE fotoknjige je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar fotoknjige kao i dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart-ova ili dizajnerskih predložaka koji će vašu CEWE fotoknjigu  pretvoriti u malo umjetničko djelo i pravu publikaciju sačinjenu od vaših najdražih uspomena na najljepše trenutke.

U ponudi se nalaze razne veličine fotoknjiga kao što su Mala panoramska  koja zbog svojih praktičnih dimenzija 15x19cm može stati u svaki džep ili uvijek pretrpanu žensku torbu. Više nema isprike, svoje uspomene u svakom trenutku možete u najoriginalnijem obliku pokazati prijateljima.  A tu je onda uz Veliku A4, Kvadratnu, XL i najveći format CEWE FOTOKNJIGE -  XXL (28x36 cm) koji je idealan za sve fotografije s vašeg vjenčanja.  Uz veličinu fotoknjige, možete birati i 4 vrste uveza: tvrdi, platneni, mekani i uvez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 154, dok je broj fotografija neograničen.

Svaka CEWE fotoknjiga je jedinstvena, a od narudžbe do preuzimanja čeka se tek nekoliko dana. Ona je i originalan poklon vašim najdražima u svim prigodama, od rođendana i obljetnica do Božića.  Ova fotoknjiga može postati i vaša  kuharica, koja će razveseliti vaše najbliže. CEWE fotoknjige  tiskane su na papiru visoke kvalitete, a nude se u lepezi od fotoknjiga na fotopapiru koja daje dozu ekskluzivnosti, posebice kada su u pitanju fotoknjige na temu vjenčanja te preko fotoknjiga na sjajnom papiru (glossy) do fotoknjiga na standardnom papiru. 

FOTOPOKLONI- unikatno rješenje za nadolazeće blagdane 

Osim originalne fotoknjige, slikama se mogu ukrasiti i različiti maštoviti fotopokloni,  kao što je fotoplatno u različitim dimenzijama koje će vašem zidu i prostoru dati jednu potpuno novu dimenziju.                                                      

Ovih blagdana idealno rješenje bit će snježna kugla ili plišani sob , jastuk u obliku srca, pernica sa fotografijom, majica ili pivska krigla. No, rješenje za prigodni božićni dar mogu biti i fotomagneti ili privjesak za ključeve.  Uz kraj godine i početak sljedeće svakako ide i nabava kalendara. U velikoj ponudi CEWE fotokalendara su različiti formati  zidnih i stolnih kalendara koji će biti unikatan dodatak vašem zidu u uredu ili domu.

Ono što svi u blagdansko vrijeme očekujemo je da nas se dragi ljudi sjete. Posebnom će tu ,već pomalo zaboravljenu, tradiciju učiniti čestitanje putem naših fotočestitki, koje će uz vašu prigodnu fotografiju  ostati i trajna uspomena na ovaj Božić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom