Obavijesti

CEWE Fotoknjiga – posljednja stanica vašeg putovanja

CEWE Fotoknjiga – posljednja stanica vašeg putovanja
6

CEWE Fotoknjiga daje nam mogućnost da zabilježimo tisuće trenutaka s putovanja te ih kvalitetno pohranimo i sačuvamo na najljepši mogući način za cijeli život.

Zato nakon svakog godišnjeg odmora najbolje je odmah izraditi fotoknjigu, koja može biti Kompaktna – pogodna za svaku pa ni najmanju torbu. Ukoliko imate neodoljive panoramske fotografije svakako je najbolja CEWE Fotoknjiga na fotopapiru. Njena posebnost je što možete svoju fotografiju postaviti preko obje stranice a da u sredini ne izgubite dio motiva jer ova fotoknjiga na prijelomu nema „trbuh” kao standardne fotoknjige,već je potpuno ravna pa je tako odlična za panoramske fotografije.

Ako ste pak u samo nekoliko tjedana proputovali Europu, onda će pravo mjesto za mnogobrojne fotografije biti  XL CEWE Fotoknjiga. Ova fotoknjiga je odličan izbor za veliki broj fotografija gdje poneku možemo postaviti preko cijele stranice i na taj način je istaknuti.

Prenesite dinamičnost svojeg godišnjeg odmora u fotoknjigu pomoću bezbroj mogućnosti koje pruža fotoprogram kod postavljanja i uređivanja fotografija unutar knjige.

Prednost CEWE Fotoknjige je što na jednu stranicu možete postaviti od 1 do 14 fotografija u bezbroj kombinacija i pozicija te tako postići dinamičnost cijele fotoknjige.

Video u CEWE Fotoknjizi – Nemoguće je postalo moguće

Svakako najveća i najzanimljivija novost koju za sada na tržištu pruža jedino CeWe fotoprogram je mogućnost umetanja vaših video uradaka u fotoknjigu.Kako?

1. prilikom oblikovanja svoje fotoknjige, svoj video isječak samo povučete iz foldera s
    računala (po sistemu „drag&drop“) na željeno mjesto u fotoknjizi

2. program će sličici koja će se pojaviti na stranici, automatski pridružiti QR kód i
    pohraniti video na period od tri godine

3. prilikom listanja svoje fotoknjige, QR kód očitajte pomoću svojeg pametnog telefona
    ili tableta te ukoliko ste spojeni na internet, video će su u roku par sekundi pokrenuti

Video kojeg postavljate u fotoknjigu nema ograničenje po osnovi svoje veličine već trajanja pa je tako max. moguća duljina videa od 5.min, a cijena pohrane od 3 god. za jedan video je 12,90 kn.

Svim novoregistriranim korisnicima u povratnom mailu dobrodošlice poklanjamo kód s 30% popusta na bilo koju CEWE Fotoknjigu kao i kód za besplatnu izradu 10 digitalnih fotografija Premium kvalitete dimenzije 10x13,5 cm. Postanite dio naše velike obitelji .Isplati se!

O svim našim proizvodima i novitetima se možete dodatno informirati na cewe.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Mama je znala da nešto nije u redu... Čim mi je pomirisao dah, liječnik me poslao u bolnicu'
ISPOVIJESTI: KAKO SMO IZBJEGLI SMRT

'Mama je znala da nešto nije u redu... Čim mi je pomirisao dah, liječnik me poslao u bolnicu'

S vremena na vrijeme, naš unutarnji glas nas navodi da donesemo odluke koje inače ne bismo razmatrali, kao što je odustajanje od putovanja ili iznenada odabiranje druge rute na posao

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta