Obavijesti

Cracking Art- proljetna sezona Palmanova Outlet Villagea

Cracking Art- proljetna sezona Palmanova Outlet Villagea
8

Jedinstvena prilika za upoznavanje ovog umjetničkog pokreta koji, inspirirajući se tehnikom koja transformira petrolej u plastiku, stvara širok spektar malih i velikih veselih instalacija.

Ako želite provesti dan u šopingu i zabavi dođite i otkrijte Palmanova Outlet Village (u mjestu Ajello, koje pripada području grada Udine u regiji Furlanija Julijska krajina), jedini talijanski outlet do kojeg se lako stigne iz Srbije, Slovenije, Austrije i Hrvatske. 

Ove godine proljetna sezona u Palmanova Outlet Villageu je vrlo šarena zahvaljujući Cracking Artu: vojsci šarenih životinja, kao što su puževi različitih dimenzija, vukovi, žabe i divovske lastavice, koja će zauzeti furlanski outlet stvarajući jedinstvenu atmosferu: izložba od 130 skulptura će se moći posjetiti u outletu od 19. ožujka do 14. lipnja. Jedinstvena prilika za upoznavanje ovog umjetničkog pokreta koji, inspirirajući se tehnikom koja transformira petrolej u plastiku, stvara širok spektar malih i velikih veselih instalacija. Zahvaljujući temporary shopu cracking arta imat ćete priliku da kupite simpatične gadžete  i ponesete sa sobom jedan dio čarobne atmosfere koja će vladati outletom. Instalacija od šest skulptura Divovskih Lastavica će biti postavljena na Velikom Trgu u Palmanovi. U ovom veselom zauzimanju prostora dominira višebojnost, dok se filozofija temelji na ponovnoj uporabi postojećih materijala koji daju novu i šarenu viziju sivilu grada u kojem prevladava cement. 

Na programu je ponovno i Special Shopping Days: akcija koju ne smijete propustiti od 19. do 22. ožujka i koja omogućava svim klijentima kupnju nove kolekcije proljeće-ljeto po popustu od 30% na outlet cijenu (u trgovinama koje sudjeluju u inicijativi i na odabranim odjevnim predmetima). Ne propustite priliku za obnavljanje vaše garderobe po vrlo povoljnim cijenama. 

Outlet je pravi raj za šoping po niskim cijenama, s preko 90 trgovina u kojima se prodaju najvažniji talijanski i internacionalni brandovi – kako za casual odijevanje tako za elegantnu odjeću – a to su Nike, Adidas, Alberta Ferretti, Pollini, Iceberg, Baldinini, Gap, Gap Kids, Guess, Calvin Klein Jeans, Moschino, Tommy Hilfiger, Desigual, L’Erbolario, Piquadro, Puma po sniženim cijenama. Minimalni popustu idu od 30% tijekom cijele godine do 70% u periodima sezonskih sniženja ili prilikom specijalnih promidžbi.

Bogat program događanjima i aktivnostima vezanim za animaciju čini posjetu Outleta još interesantnijom i na taj način on postaje mjesto gdje ugodno možete provesti slobodno vrijeme na otvorenom, s obitelji ili prijateljima. Na raspolaganju vam također stoje restorani u kojima možete kušati sve najbolje što postoji od talijanske gastronomije. Blizina Palmanova Outlet Villagea  s mnogim turističkim atrakcijama naše Zemlje (kao što su na primjer Trst, Venecija, Jadransko priobalje, lokacije u Dolomitima i mnoge druge)   čini ovaj Outlet nezaobilazno i vrlo ugodno mjesto za šoping, kao neka vrsta malog predaha od putovanja u otkrivanju ljepota Italije. 

Do  Palmanova Outlet Villagea se dolazi preko izlaza Palmanova na autocesti A4 Venezia-Trieste, a outlet je otvoren svakim danom – uključujući i nedjelju i blagdane- od 10.00 do 20.00 sati. 

Za dodatne informacije: www.palmanovaoutlet.it

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena