Obavijesti

News

Komentari 1115

Dvojica se tukla s policajcem, prosvjednici 'okupirali' postaju

Dvojica se tukla s policajcem, prosvjednici 'okupirali' postaju
12

Vukovar: Dva muškarca su htjela skinuti ploču sa zgrade policije. Sukobili su se s policajcem. Muškarci su privedeni. Prosvjednici se okupljaju ispred zgrade

VIDEO

Sukob između dvojice i policajca izbio je u utorak oko 11.30 sati ispred zgrade policijske uprave u Vukovaru. 

D. P. (40), umirovljeni branitelj i logoraš iz Vukovara, i njegov prijatelj R. H. (40), također iz Vukovara, došli su pred policijsku postaju namjeravajući sa zgrade skinuti dvojezičnu ploču. Ploča je, naime, postavljena tijekom jutra jer ju je dan prije vilama skinuo 41-godišnji muškarac. Dvojac je počeo skidati tablu, ali ih je primijetio policajac koji je čuvao zgradu. 

Neslužbeno se doznaje kako je ploču počeo skidati D. P., no policajac ga je pokušao zaustaviti. Potukli su se. U jednom trenutku muškarac je pao na tlo krvavog lica i razbijenog nosa te ostao nepomično ležati.

U pomoć mu je tada priskočio drugi muškarac, koji se također potukao s policajcem, ali i ostalim policajcima koji su kolegi priskočili u pomoć. Policajci su ga svladali i odveli u postaju, a ozlijeđenog je odvezla Hitna.

Ispred zgrade policije ostala je lokva krvi u kojoj je ležao ozlijeđeni. Odmah su se počeli okupljati branitelji i prosvjednici. Njih pedesetak ponovno su blokirali ulicu i negodovali pred policijom. Okupljenim interventnim policajcima vikali su kako je sada u Vukovaru zbog ćirilice potekla i krv. 

Prosvjednici su izviždali i glasnogovornika policije koji je došao dati izjavu o sukobu. Prozvali su i okupljene novinare optužujući ih za cenzurirana i netočna izvješća. Pred postaju su ubrzo došli i predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara kako bi saznali detalje sukoba. 

Neslužbeno se doznaje i da je dvojac koji se sukobio s policajcima oko ćirilične ploče bio pod utjecajem alkohola te su zadržani do okončanja istrage.

>>> Ponovo razbijena dvojezična ploča na policijskoj postaji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1115
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...