Obavijesti

News

Komentari 126

Sletio je na Pleso: Vrbanovića su priveli policajci u civilu

Sletio je na Pleso: Vrbanovića su priveli policajci u civilu
9

Vrbanović bi se tijekom dana s reprezentacijom trebao vratiti iz Rostova. Iako nije među uhićenima, obuhvaćen je istragom, potvrdio je njegov odvjetnik Mate Matić

VIDEO

Izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića dvojica policajaca u civilu privela su u zračnoj luci Pleso.

POGLEDAJTE VIDEO: Vrbanovića priveli policajci u civilu

VIDEO

Vrbanović je u 10.45 sati doletio iz Rostova gdje je hrvatska reprezentacija utorak igrala prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

Rano jutros, odmah nakon uhićenja Zdravka Mamića i ostalih pet osumnjičenika, započeo je pretres Vrbanovićevog stana.

Odvjetnik: Vrbanović ne bi trebao biti uhićen

Mate Matić, odvjetnik izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Damira Vrbanovića, kazao je kako smatra da u novoj Uskokovoj akciji protiv Zdravka Mamića i ostalih Vrbanović ne mora biti uhićen jer je nakon prvog pokretanja istrage položio jamčevinu koja podrazumijeva da će se odazvati svakom pozivu istražitelja.

- Položeno jamstvo je garancija da neće činiti propuste suprotne zakonu - izjavio je Matić Hini. Dodao je kako njegov branjenik u srijedu prijepodne tek treba doći u Zagreb iz Rostova.

Prema Matićevim informacijama, Vrbanović bi s reprezentacijom u zagrebačku zračnu luku trebao sletjeti oko 10.45 sati. S obzirom na već položenu jamčevinu, uz koju je u srpnju pušten da se brani sa slobode, odvjetnik smatra da Vrbanović ne bi trebao biti ponovno uhićen.

- Prema uobičajenoj proceduri slijedi pretraga njegove kuće te razgovor u policiji i Uskoku - kazao je Matić. Dodao je kako ne zna pojedinosti o posljednjoj Uskokovoj akciji u kojoj su u srijedu ujutro uhićeni Zdravko Mamić i njegov sin Mario te još dvojica osumnjičenika.

Platio jamčevinu da se brani sa slobode

Izvršni direktor HNS-a u srpnju je uhićen zajedno s braćom Mamić te poreznikom Milanom Pernarom zbog sumnje da su nizom nedjela Dinamo oštetili za najmanje 117,8 milijuna kuna , a proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza. Nakon što je platio jamčevinu, pušten je iz istražnog zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina