Obavijesti

croenergo.eu prvi portal s oznakom Green Superbrands

croenergo.eu prvi portal  s oznakom Green Superbrands
1

Tržišna marka croenergo.eu - energija i okoliš na jednom mjestu, ujedno istoimeni portal stekao je status Superbrands Green Croatia 2014.

Green Superbrands je nova oznaka koju dodjeljuje Superbrands organizacija. Green Superbrands oznaka predstavlja nov i inovativan način preporuke marke kupcima, koji su sve više osviješteni u pogledu očuvanja okoliša i društvene odgovornosti. Uz postojeću oznaku Superbrands uveden je dodatni kriterij ekološke odgovornosti. Green Superbrands mogu dobiti samo brendovi sa visokom ekološkom sviješću.

"Ovo je još jedan uspjeh naše jasne vizije i usmjerenosti ka popularizaciji i razvoju hrvatskoga zelenoga gospodarstva. U rujnu 2013. godine, samo 1,5 godinu od svojeg utemeljenja, naša je tvrtka okončala postupak uspostave sustava upravljanja kvalitete prema normi EN ISO 9001:2008. 

Tvrtka je prva na razini Europske unije uspostavila i primjenjuje sustav upravljanja kvalitete za 'Pružanje usluge integriranih rješenja i platformi za popularizaciju, rast, razvoj i konkurentnost zelenog gospodarstva te konzaltinga na području financiranja zelenih investicijskih projekata na domaćoj i međunarodnoj razini'. 

Vjerujem kako je značajan dio poslovne javnosti upoznat s time da je Energo Media Servis idejni začetnik i vlasnik GREEN MARK oznake koja se u svojoj osnovi bitno razlikuje od Green Superbrandsa te si oznake međusobno ne predstavljaju konkurenciju na tržištu. Iznimno nas raduje mogućnost korištenja i isticanja oznake Green Superbrands te činjenica da je javnost prepoznala zeleni put portala croenergo.eu i tvrtke Energo Media Servis. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodjelom Green Superbrands se još jednom potvrdila razlikovnost naših projekata od standardnih tržišnih priča te sam uvjeren kako ćemo daljnjim radom postići ono za čim najviše težimo - nove investicije i zapošljavanja", istaknuo je Tomislav Marjanović, osnivač i vlasnik Energo Media Servisa.

Superbrands organizacija je međunarodna nezavisna organizacija koja dodjeljuje oznaku "Superbrands". Ona ima podružnice u 88 zemalja diljem svijeta. Princip rada i dodjeljivanja oznaka "Superbrands" jedinstven je na tržištu. Vodeći stručnjaci iz raznih područja i kupci ocjenjuju najbolje brandove za određenu grupu proizvoda.

Green Superbrands je nagrada tvrtkama koje iskazuju visoku ekološku svijest i skrbe se za okoliš i samo takve tvrtke zaslužuju to vrijedno zeleno priznanje. Kriteriji za dodjeljivanje oznake Green Superbrands su kvaliteta, pouzdanost, razlikovnost, emocionalni naboj i ekološka odgovornost.

Više o temama vezanim za energetiku i održivost potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1