Obavijesti

Čudesne acai bobice osvajaju Hrvatsku. Pogledaj zašto?

Čudesne acai bobice osvajaju Hrvatsku. Pogledaj zašto?
1

Mislite da je teško regulirati tjelesnu težinu i provesti detoksikaciju tijela, a pri tome unesti u tijelo nužne vitamine i minerale? Onda još niste saznali za acai bobice!

Jeste li čuli za acai bobice? To je crno bobičasto voće Acai palme, posebno cijenjeno u Južnoj Americi. Tamo ih se konzumira uglavnom zbog prehrambene vrijednosti, jer su bogat izvor vitamina i minerala, a osim toga pomažu i kod regulacije tjelesne težine i detoksikacije tijela te se kaže da spadaju u kategoriju "super hrane".

Acai bobice ubrzavaju metabolizam

Acai bobice sadrže omega-3 masne kiseline -  u ljudskom organizmu imaju vrlo veliku ulogu za cjelokupno zdravlje te  zbog njih konzumiramo riblje ulje, masline i sjemenke. Te masne kiseline se ne stvaraju u organizmu te ih je potrebno unositi hranom. Tijelo ih ne pohranjuje kao ostale masti, nego ih pohranjuje u jetru te različitim provcesima u organizmu potiču aktivnost  metabolizma. Ako spadate u ljude koji sporo gube na težini, ili ako ste u fazi mršavljenja kada je potrebno skinuti još nekoliko kilograma, ali oni ne odlaze, možete si pomoći i prehrani dodati acai bobice i gubitak kilograma će se ubrzati.

Acai bobice pomažu kod probave

Acai bobice sadrže veliku količinu vlakana, koja su neophodna za zdravu prehranu i poticanje probave,  a pomažu i u čišćenju loših masti iz tijela i omogućavaju učinkovito mršavljenje.

Acai bobice pomažu prevladati glad

Kao što smo već napomenuli, acai bobice sadrže veliku količinu vlakana. Namirnice koje su bogate vlaknima, kao što su acai bobice, dati će vam osjećaj sitosti i spriječiti "pljačkanje" hladnjaka između obroka.

Klikni za ODLIČNU AKCIJU acai bobica.

Acai bobice doprinose rastu mišića

Acai bobice su bogate aminokiselinama, koje su potrebne mišićima kako bi ispravno  funkcionirali i odmorili se nakon napornih aktivnosti. Ove aminokiseline u kombinaciji s masnim kiselinama u acai bobicama dopuštaju vašem tijelu da učinkovito "topi" masno tkivo i da se vaši mišići brže regeneriraju. Osim toga, vaši mišići rastu, napetiji su, sagorijeva se više kalorija, poboljšava se kvaliteta sna te time i dolazi do bržeg mršavljenja.

Acai bobice i gubitak težine

Postoje znanstveni dokazi da acai bobice sadrže sastojke koji pomažu pri mršavljenju. Ne samo da ubrzavaju metabolizam, nego i učinkovito smanjuju osjećaj gladi, pomažu u izgradnji mišića i daju dodatnu energiju i vitalnost što nam omogućuje bolje oblikovanje tijela i sagorijevanje masnoća. To je neophodan dodatak za zdravu prehranu i mršavljenje.

Acai bobice čiste tijelo

Acai bobice sadrže ključne sastojke koji su nam potrebni za zdravlje i dinamičan života. U današnjem svijetu, koji se vrti sve brže, kada su nedostatak vremena i stres dio svakodnevnog života, kao i nezdrava prehrana, acai bobice nam nude ključne elemente koje ne dobivamo hranom. Pomažu nam da zadržimo tjelesnu kondiciju i daju nam energiju.

Kliknite za ODLIČNU AKCIJU acai bobica, 2+2 gratis!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori