Obavijesti

Danas peremo posuđe uz pomoć stručnjaka iz Labuda

Danas peremo posuđe uz pomoć stručnjaka iz Labuda
2

Idealno sredstvo za ručno pranje posuđa mora biti učinkovito u ukla­njanju masnoća i zaprljanja sa svih vrsta posuđa, a u isto vrijeme nježno za vaše ruke

Čarli, prvi i najstariji hrvatski deterdžent za ručno pranje posuđa, u svojoj paleti proizvoda savršeno ujedinjuje te dvije funkcije. 

Čarli Original s mirisom limuna i Čarli Classic s mirisom jabuke odne­davno imaju i novu 2x gušću formulu, za još bolje rezultate pri pranju svih vrsta posuđa. Oni s osjetljivom ili oštećenom kožom ruku odabrat će Čarli Sensitive s prirodnim ekstraktom kamilice, Čarli Balsam s ek­straktom aloe vere ili, pak, najnoviji proizvod u paleti - Čarli Prodermu s vitaminima D i E koji se nazivaju i vitaminima ljepote. 

Za dodatnu an­tibakterijsku zaštitu i sprečavanje neugodnih mirisa na spužvicama za pranje preporučujemo vam Čarli Antibacterial s prirodnim hrvatskim ekstraktima lavande. 

Svi Čarli proizvodi su dermatološki testirani i PH neutralni, s posebno treba istaknuti da je više od 90 posto sastojaka biorazgradljivo, pa je Čarli i ekološki potpuno prihvatljiv proizvod. U sve većem broju hrvatskih domova posao pranja posuđa odrađuju pe­rilice posuđa. 

Labud u svojoj kolekciji nudi i proizvod za strojno pranje posuđa - Čarli Gel Complete SVE u 1 koji efikasno uklanja i najteža za­prljanja, sprečava koroziju i daje posuđu visoki sjaj. Njegova multifunk­cionalna formula produljit će vijek trajanja vaše perilice i posuđa, dok će vam dodano sjajilo i doziranje po potrebi (prema količini prljavog posuđa) donijeti i znatne uštede u kućnom budžetu. 

Čarli Tablete SVE U 1 s mirisom limuna zaštićene su vodotopljivom i biorazgradljivom fo­lijom, sadrže deterdžent, sredstvo za ispiranje, sol i inhibitor korozije. Za dodatnu zaštitu perilice, tu je Čarli Sol koja regenerira uređaje za mekšanje vode i pojačava učinkovitost deterdženta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje