Obavijesti

Detox program zaslužan za odličan izgled mnogih zvijedza

Detox program zaslužan za odličan izgled mnogih zvijedza
5

CLEAN - Program za detoksikaciju organizma - obnavljanje prirodne sposobnosti tijela da se samo izliječi

Patite od alergija, probavnih tegoba, depresije, visokog tlaka, lupanja srca ili hormonalnog poremećaja? Ili ste „samo“ stalno umorni, podbuhli, s nekoliko kilograma viška, slabog imuniteta i promjena raspoloženja?

Jeste li znali da se gotovo 90% serotonina zaslužnog za dobro raspoloženje i osjećaj sreće proizvodi u našim crijevima? 

 Uzrok mnogih tegoba suvremenog čovjeka upravo su toksini kojih se tijelo teško uspijeva samo riješiti. Upravo stoga, različiti detoks-programi postaju sve popularniji ne samo u svijetu, već i kod nas, posebice u proljeće.  Pažnju privlače posebno oni koje su isprobale poznate osobe, a Clean program za detoksikaciju tijela jedan je od njih. Gwyneth Paltrow izjavila je kako se pridržavala programa u potpunosti i kako su rezultati doista bili čudesni, dok je Demi Moore jednostavno rekla : Clean is the best! (Clean je najbolji!)

Clean – program za detoksikaciju organizma bestseler je dr. Alejandra Jungera, urugvajskog liječnika europskih korijena, koji vodi iznimno uspješnu praksu u New Yorku, meki poklonika zdravog tijela. I sam je osjetio posljedice suvremenog života u vidu viška kilograma, problema sa srcem, probavom i na koncu – depresijom. Nakon iscrpne potrage za izlječenjem, odlučio je da mu trajno uzimanje lijekova nije prihvatljiva opcija.  Okrenuo se integrativnoj medicini koja tijelo, um i duh promatra kao cjelinu te spoznavši iznimnu važnost detoksikacije, osmislio je vlastiti trotjedni detoksikacijski program, Clean, primjeren užurbanim i zaposlenim ljudima! 

U knjizi objašnjava da je detoksikacija prirodni proces tijela, te zašto je neophodna za našu vitalnost, imunitet, emotivnu i psihičku stabilnost. Na lako razumljiv način tumači znanstveno utemeljene spoznaje o razornom djelovanju toksina u tijelu te kako prirodno potaknuti detoksikaciju tijela. 

Zbog svoje nevjerojatne učinkovitosti kao i cjelovitog pristupa detoksikaciji kroz prehranu, meditaciju, savjete za disanje i tjelovježbu, ovaj trotjedni program čišćenja odmah je osvojio američke medije i stekao velik broj poklonika, od nezaobilaznih zvijezda poput Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Donne Karan i Debre Messing, preko liječnika koji ga preporučuju svojim pacijentima pa do ljudi koji su njegovim programom uspjeli riješiti brojne zdravstvene tegobe. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi