Obavijesti

Do 30.11. - 20% popusta na Meblo Ted madrace + besplatna dostava!

Do 30.11. - 20% popusta na Meblo Ted madrace + besplatna dostava!
16

Imate još svega 10 dana za iskoristiti popust od 20% na novu kolekciju Meblo Ted madraca + besplatnu dostavu na čitavom kopnenom području RH (za otoke do trajekta)!

Imate još svega 10 dana za iskoristiti popust od 20% na novu kolekciju Meblo Ted madraca te posebnu pogodnost: besplatnu dostavu na čitavom kopnenom području RH (za otoke do trajekta)!

Madraci nove generacije objedinjeni pod imenom Meblo Ted pružit će vašem tijelu zasluženi odmor i ugodan san. Povodom uvođenja nove kolekcije madraca u tijeku je promotivni popust od 20%. Tu je i posebna pogodnost - BESPLATNA DOSTAVA na čitavom kopnenom području Republike Hrvatske (za otoke - do trajekta). Besplatna dostava odnosi se na kupnju putem Meblo web shop-a bez obzira na iznos, a u Meblo salonima za iznose veće od 2.500 kn.

Iz ponude posebno izdvajamo madrac Matterra -  popularno nazvan „madrac zaštitnik“ . Riječ je o madracu koji u sebi ima poseban uređaj (u obliku pločice) koji štiti od negativnih utjecaja magnetskog polja Zemlje, što dovodi do veće relaksacije i ugodnijeg sna. Madrac štiti od negativnog utjecaja Hartmanovog čvora, podzemnih voda de geopatogenih zračenja u krugu od čak 20m. To znači da kupnjom ovog madraca štitite cijelu svoju obitelj i dom. Jezgra madraca izrađena je od džepičastih opruga koje su poznate po svojim ortopedskim učincima što uvelike doprinosi udobnosti i dobrom snu. Dodatni slojevi Memory i HR pjene osiguravaju mekoću i udobnost, a u kombinaciji sa mekom i visokokvalitetnom tkaninom presvlake kreiraju jedinstven osjećaj udobnosti kod ovog madraca. Madrac se može naručiti u tvrđoj i mekšoj varijanti. Zaštitite cijelu svoju obitelj već za 295kn/mjesečno  (za dimenziju 200x80, na 12 rata bez kamata).

Valja istaknuti i madrac Solo Anatomic kao apsolutnu novost na tržištu. Riječ je o madracu sa džepićastim oprugama koji dolazi pakiran u roli te je spreman za isporuku odmah. Madrac Solo Anatomic u dimenziji 200x80 može biti vaš već za 87,33kn mjesečno (na 12 rata bez kamata).

Za one koji vole madrace od latex-a tu je Latex Supreme – madrac od 100% latex-a koji omogućava prirodan položaj kralježnice, ramena, i bedara, bez pritiska na mišiće zbog optimalne ortopedske raspodjele težine tijela. Madrac se sam prozračuje i kontrolira razinu vlage zahvaljujući specifičnoj strukturi lateksa, koji sadrži milijune „otvorenih“ mikro ćelija. Ima i antibakterijska, anti-plijesan i higijenska svojstva, te je sastavljen u sedam zona. Eco-certifikat – lateks korišten za izradu ovog madraca odgovara ekološkim uvjetima Europske Unije. Prirodna elastičnost jezgre od latexa pomaže jednakomjernoj distribuciji težine i podupire tijelo u prirodnom položaju. Presvlaka sa patentnim zatvaračem može se skidati i oprati, pa je održavanje jednostavno. Madrac od 100% latexa u dimenziji 200x80 - može biti vaš već za 177,87 kn/mjesečno.

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@meblo.hr. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i posjetite već danas najbliži Meblo salon ili obavite kupnju jednim klikom na Meblo web shop.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao