Obavijesti

Donosimo vam TOP 10 najboljih naslova za ljetovanje!

Donosimo vam TOP 10 najboljih naslova za ljetovanje!
10

24sata i Večernji list za vas su odabrali deset odličnih naslova po neponovljivim cijenama! Osigurajte svoj primjerak i učinite si ljeto zabavnijim!

24sata i Večernji list za svoje čitatelje pripremili su popis odličnih deset naslova kojima možete uljepšati svoje dane na plaži. Svake godine vodimo računa da ponesemo ručnik, kupaći kostim i laganu odjeću, no tek kad stignemo na destinaciju, sjetimo se da smo zaboravili dragu nam knjigu.

Donosimo vam prijedlog odličnih naslova iz žanrova koji mogu zadovoljiti svačije ukuse i učiniti vaš odmor još boljim:

[if !supportLists]1.      Susan Elizabeth Phillips: Što sam učinila zbog ljubavi, ljubić
Georgie York, nekadašnju TV zvijezdu suprug je zamijenio drugom ženom. Karijera joj je potonula, a imidž opasno zaljuljao. Glumica odlazi u Las Vegas i sreće mrskog kolegu s kojim je glumila, no upliće se u ružan incident koji dovodi do bijega ljubavnog para. Ubrzo se nalazi u lažnom braku, s lažnim suprugom i možda (a možda ne) i lažnim seksualnim životom. Krije li se možda ljubav ispod lažnih maski?
U prodaji na kioscima i na web shopu 24sata: http://shop.24sata.hr/sto-sam-ucinila-zbog-ljubavi-171390.aspx

[if !supportLists]2.       [endif]Jussi Adler – Olsen: Žena u kavezu, triler
Politička zvijezda Merete Lynggaard nestaje, a javnost vjeruje da je mrtva. No, ona biva zatočena u mračnoj prostoriji mjesecima i očajnički se bori protiv ludila. Detektiv Carl Mørck dobiva taj neriješeni slučaj, no vjeruje da gubi vrijeme na njega, dok Merete čuje glas da će biti oslobođena kad odgovori na jednostavno pitanje. Na koje nema odgovor.
U prodaji na kioscima i na web shopu 24sata:
http://shop.24sata.hr/zena-u-kavezu-171391.aspx

[if !supportLists]3.       [endif]W. Bruce Cameron: Smisao života jednoga psa, adult fiction
Bailey je pas koji ima više života i on je duhovit i znatiželjen pseći pripovjedač u ovome romanu. Opisuje nam svoje živote koje provodi kao divlje štene, zatim kao najbolji prijatelj dječaka Ethana, kasnije postaje policijski spasilački pas, a naposljetku živi kao zanemaren i zlostavljan pas koji bježi od ljudi koji ga drže na lancu u dvorištu.
U prodaji na web shopu 24sata:
http://shop.24sata.hr/smisao-zivota-jednoga-psa-171382.aspx

[if !supportLists]4.      Camilla Lackberg: Ledena princeza, krim-roman
Spisateljica Erica Falck vraća se u seoce na švedskoj obali nakon iznenadne smrti roditelja, ali tamo se susreće s još jednom tragedijom: (samo)ubojstvom Alex Wijkner, prijateljice iz djetinjstva. Upravo Erica pronalazi Alexino mrtvo tijelo u zaleđenoj kadi te isprva nevoljko, a kasnije iz osobnih razloga biva uvučena u slučaj. Uz pomoć detektiva Patrika Hedstroma ona dolazi do šokantnih spoznaja o događajima koji su se nekoć odigrali u Fjallbacki. Uskoro postaje jasno da u malom mjestu postoji netko spreman učiniti bilo što da bi sačuvao davno zakopanu tajnu...
U prodaji na web shopu 24sata: http://shop.24sata.hr/ledena-princeza-170985.aspx

[if !supportLists]5.       [endif]Eckhart Tolle: Moć sadašnjeg trenutka, self-help
Stanje prosvjetljenja moguće je dosegnuti ovdje i sad, moguće je živjeti bez patnje, tjeskobe, neuroza – podučava Eckhart Tolle čija učenja na tragu svih duhovnih tradicija jednostavno i jasno ukazuju da se put, istina i svjetlost kriju u našoj nutrini. Stoga je upravo na nama samima da spoznamo vlastitu ulogu stvoritelja vlastite boli te da shvatimo moć ‘sadašnjeg trenutka’!
U prodaji na web shopu 24sata:
http://shop.24sata.hr/moc-sadasnjeg-trenutka-171334.aspx

[if !supportLists]6.       [endif]Merita Arslani: Anđeli će samo zaspati, fantastika
Priča o tridesetogodišnjoj Katarini, mladoj ženi punoj života, i njezinom anđelu čuvaru kojem je povjeren mučan zadatak da joj najavi da će uskoro umrijeti - roman prvijenac novinarke Merite Arslani koji će lako pronaći čitateljstvo koje će ovu knjigu jako zavoljeti.
U prodaji na kioscima i na web shopu 24sata: http://shop.24sata.hr/andeli-ce-samo-zaspati-171388.aspx

[if !supportLists]7.       [endif]Jonathan Franzen: Sloboda, društveni roman
Pravi društveni roman, u maniri klasika svjetske literature, koji progovara o našem vremenu, načinu života, psihologiji i međuljudskim odnosima jedne ere. Saga je to o dvije američke obitelji, Berglundovima i Emersonovima, koja kroz njihove životne priče daje minucioznim zapažanjem obilježen kritički, ali nikako kritizerski, presjek vremena u kojem živimo a kojem se mnogo toga može zamjeriti, što Franzen izražava britkim humorom, ni u jednom trenu ipak ne gubeći razumijevanje za nedokučivu dubinu ljudske psihe.
U prodaji na web shopu Večernjeg lista: http://www.vecernjishop.hr/sloboda-171335.aspx

[if !supportLists]8.       [endif]John Kenneth Galbraith: Veliki slom 1929. - Kako nastaju velike svjetske krize, društveno-ekonomski roman
Zasigurno postoje razlozi zašto je veliki slom iz 1929. godine relevantan i za veliku krizu koja je zadesila svijet 2008. godine. Kad je FBI 2004. javno upozorio na 'epidemiju hipotekarnih prijevara', američka vlada nije učinila ništa, štoviše, učinila je nešto još gore od toga: dopustila je da se stvori kombinacija niskih kamatnih stopa, deregulacije i jasnih signala da se zakoni neće provoditi. Time se u osnovi raspirio požar.
U prodaji na web shopu Večernjeg lista: http://www.vecernjishop.hr/veliki-slom-1929---kako-nastaju-velike-svjetske-krize-114507.aspx

[if !supportLists]9.       [endif]Daniel Kehlmann: Mjerenje svijeta, pustolovni
Krajem 18. stoljeća dva se mlada Nijemca laćaju mjerenja svijeta. Jedan od njih, Alexander von Humboldt, probija se kroz prašumu i stepu, plovi Orinocom, na vlastitome tijelu ispituje otrove, broji uši na glavama urođenika, uvlači se u jame, penje na vulkane i susreće morske nemani i ljudoždere. Drugi, matematičar i astronom Carl Friedrich Gauss, koji život ne može zamisliti bez žena, pa ipak čak i usred prve bračne noći iskače iz kreveta kako bi zabilježio neku formulu, uspijeva dokazati da je prostor zakrivljen ne napuštajući zavičajni Göttingen. Dvojica se susreću samo jednom, u Berlinu 1828., ostarjeli, slavni i pomalo osebujni.
U prodaji na web shopu Večernjeg lista:
http://www.vecernjishop.hr/mjerenje-svijeta-171333.aspx

[if !supportLists]10.    [endif]Marijan Gubina: 260 dana, autobiografija
Desetogodišnji dječak nalazi se na krivom mjestu, u krivo vrijeme, zajedno sa svojom šesteročlanom obitelji. Kao koleteralna žrtva biva zarobljen u srpskom koncentracijskom logoru 260 dugih dana, proživljava nezamislive patnje i naposljetku nakon 6240 sati ponovo vidi svjetlo dana. Bez obzira na veliku patnju, strašne trenutke koji su ga pratili i trenutke koji će ga pratiti do kraja života, odvažio se prenijeti svoje doživljaje na ostatak čovječanstva, s namjerom da prikaže, u prvom redu zdravo, pozitivno razmišljanje te da pošalje čitatelju poruke ljubavi i mira.
U prodaji na kioscima i na web shopu 24sata:
http://shop.24sata.hr/260-dana-171387.aspx


Pozivamo sve čitatelje da se priključe i facebook stranicama 24sata Shop i Večernji shop, kako bi mogli biti u toku s najnovijim naslovima po neponovljivim cijenama. U nastavku donosimo linkove na stranice:

24sata Shop - 
https://www.facebook.com/24sataShop 
Večernji shop - 
https://www.facebook.com/vecernji.shop?ref=ts

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao