Obavijesti

Komentari 0

Erste vas vodi na skijaški spektakl u Kitzbühelu

Erste vas vodi na skijaški spektakl u Kitzbühelu

Uz karticu Erste Mastercard® Business Debit osvojite najbolja mjesta na tribinama Kitzbühela

Nismo svi rođeni s ambicijom ni talentom za svjetla velikih pozornica. Ali na najviše police svojih sjećanja slažemo koncerte na kojima smo, slijepljene kose i podignutih ruku, negdje zametnuli glas. Utakmica nakon kojih nas je boljela duša ili nosila euforija kao da smo i sami bili na terenu. Filmova kod kojih smo u mraku kina krišom brisali suze ili morali primiti za ruku onu važnu osobu do.

Vaša poslovna debitna kartica Erste Mastercard® Business Debit prati vas u svakodnevnim trenucima, ali želi vam omogućiti i one jednokratne, neponovljive, izvanserijske. Zato je Erste banka za sve korisnike kartice organizirala nagradnu igru s izvanserijskom glavnom nagradom – paket aranžmanom za dvije osobe za skijaški spektakl u Kitzbühelu, gdje ćete izbliza moći uživati u vrtoglavim brzinama i nevjerojatnoj vještini vrhunskih svjetskih skijaša, a i sami se okušati na okolnim padinama.

Šestodnevna zimska pustolovina (17. – 22. siječnja 2018.) uključuje:

  • 5 noćenja s doručkom u hotelu
  • 5 večera u premium restoranima
  • ulaznice za utrke veleslaloma, spusta i slaloma (ekskluzivni pristup Mastercardovoj tribini)
  • Priceless iznenađenje
  • organizirane aktivnosti te
  • INA darovnu karticu u vrijednosti od 1000 kn i
  • HERVIS darovnu karticu u vrijednosti od 5000 kn kako biste na snijeg popularnog austrijskog skijališta stigli posve spremni.

Pripremite rukavice i tople čarape, ulaštite svoju karticu Erste Mastercard® Business Debit i do 17. prosinca 2017. sudjelujte u nagradnoj igri izvršenjem barem jedne transakcije na prodajnom mjestu u minimalnom iznosu od 200 kuna i prijavom preko www.erstebank.hr.

Ispostavi li se da ćete utrke ipak gledati preko malih ekrana, nema zime! 150 manje sretnih sudionika očekuju utješne nagrade – darovne kartice u vrijednosti od 1500 kuna (3x 500 kn INA, Müller i Kaufland) - za svakodnevne sretne kupnje.

Više informacija i pravila nagradne igre pronađite na www.erstebank.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb