Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Agenti su se smijali dok je skidala pierce s bradavice

Amerikanka, koju su u zračnoj luci tražili da skine piercing s bradavice, makar i kliještima, zahtijeva ispriku od Ureda za sigurnost u prometu SAD-a

Flickr
Foto: Flickr
7 komentara

Mandi Hamlin (37) iz Los Angelesa zahtijeva ispriku i istragu nakon incidenta u teksaškom Lubbocku. Tvrdi kako su "podmukli" agenti prekršili pravila Ureda za sigurnost u prometu tražeći je da skine nakit. Dok se ona mučila, agenti su se smijali iza paravana.
- Bila sam iznenađena, ponižena, uplašena i bijesna. Situacija je bila potpuno izvan kontrole. Ne mislim sjediti i šutjeti. Nitko ne zaslužuje da ga se tako tretira - rekla je Mandi Hamlin u prisutnosti odvjetnice Glorije Allred.
Pokrenuli su istragu, ali rekli kako su agenti trenirani da pretraže ljude s piercevima na "osjetljivim mjestima" s poštovanjem.
- Svjesni smo terorizma. Imamo dužnost prema Amerikancima da riješimo svaku situaciju - pisalo je u službenoj izjavi.
Navodno su se pojavile teroristice koje skrivaju eksplozive u grudnjake. Allred je rekla kako je njezina klijentica podigla sumnju jer je rekla da je piercing aktivirao metalni detektor. Oko nje su se okupili agenti i rekli joj kako će morati skinuti sve pierceve ako se želi ukrcati na let. Otišla je iza paravana i skinula jedan, ali drugi nije mogla. Suznih očiju rekla je agentu kako ga ne može skinuti bez kliještiju. Borivši se s nakitom, čula je hihotanje agenata kojih je bilo sve više. Allred je dodala kako niti jedna okolnost nije zahtijevala da njezina klijentica skida pierceve.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message