Obavijesti

Viral

Komentari 19

Alergična na sve, pa i na muža: On joj obroke gura ispod vrata

Alergična na sve, pa i na muža: On joj obroke gura ispod vrata

SAD: Nesretna žena alergična je na gotovo sve, što otežava život njoj i njenom suprugu koji je odlučio nešto poduzeti u vezi toga. Godinu dana je renovirao njihov dom...

VIDEO

Bračni par Watkins iz američke Minnesote vodi borbu s teškim životnim problemom. Scott i Johanna zaista se vole, ali ne mogu biti u istoj prostoriji zbog poprilično bizarnog razloga - Johanna je alergična na svog supruga. 29-godišnjakinja boluje od rijetkog MCAS poremećaja, koji uzrokuje alergiju na gotovo sve i zato mora boraviti u zatvorenoj sobi bez kontakta sa suprugom.

Bračni par

Zato je Scott odlučio poduzeti nešto kako bi omogućio lagodniji život sebi i supruzi te je više od godinu dana proveo u renoviranju doma koji bi odgovarao Johanninim zahtjevima.

Zahvaljujući novcu kojeg je prikupio putem GoFundMe udruge, ugradio je sustav koji uklanja sve mirise i postavio novi namještaj otporan na alergene. Dom zadržava tamu, jer je Johanna alergična i na sunce. Njena reakcija iznenadila je Scotta, jer se onesvijestila čim je ušla u novi prostor. 

- Miris njenog prostora kao da ju je zbunio i izgubila je svijest. Nije ispalo onako kako smo željeli, kaže Scott.

Nakon što su Johannina braća priskočila u pomoć, nesretna žena je brzo došla k sebi. Scott tvrdi da je problem i u njenoj kupaonici koja previše smrdi zbog obnovljenog vodovoda, a miris je prejak i za prosječnu osobu, prenosi Daily Mail.

Bračni par

Liječnici su čak 30 puta postavili krivu dijagnozu prije nego što su shvatili o čemu je riječ. Ova rijetka bolest uzrokuje da stanice odgovorne za reakciju imunološkog sustava reagiraju u pogrešno vrijeme. Par se oženio u srpnju 2013. godine, prije nego što je Johanni dijagnosticirana bolest.

Obroke joj gura ispod vrata, a komunikaciju održavaju putem Skypea.

Bračni par

Scott riskira vlastito zdravlje, a jedini trenuci u kojima smije biti sa svojom suprugom su odlasci na kontrole i preglede. Njena bolest je toliko teška da već godinu dana jede iste obroke svaki dan, a riječ je o janjetini, laganom pečenju, krastavcima i mrkvi. Jedina tekućina koju smije piti je voda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.