Obavijesti

Viral

Komentari 159

Anđeli su uz vas: Saznajte sve o svojim najvjernijim čuvarima

Ako trebate utjehu i ohrabrenje, pozovite arkanđela Zadhiela, ako ste pak očajni, pozovite Haniela, a želite li osvojiti nečije srce i ljubav, tu je uvijek dostupan Miniel

VIDEO

Kad se nađu oči u oči sa situacijama kojih se boje, mnogi odmah u pomoć prizivaju svog anđela čuvara. Postoji sedam arkanđela koji vam srce i um mogu ispuniti ljubavlju te vam pomoći da ublažite strahove, tvrdi Susan Gregg, autorica popularne enciklopedije o anđelima (“Enciklopedija anđela, duhovni vodiči i uzašli gospodari”). 

Među sedmoricom zapovjednika moćne anđeoske nebeske vojske su arkanđeo Zadhiel, Haniel, Miniel, Gadiel, Barakiel, Emanuel i Muriel. Svojom su vjernošću stekli povlasticu da stoje ispred Božjega prijestolja te služe Bogu i čovječanstvu. Ako trebate smjernice, utjehu i ohrabrenje ili želite znatno promijeniti doživljaj života, pozovite arkanđela Zadhiela, koji će vam donijeti utjehu, blagost, slobodu i milost. 

Poznat kao arkanđeo milosrđa, Zadhiel podsjeća smrtnike na njihovu besmrtnost. Kad jednom shvatite da ste dio vječnosti i beskonačnosti, moći ćete odlučivati pod utjecajem ljubavi, a ne straha. Ako ste očajni i ne vidite izlaz iz neke situacije, pozovite Haniela. 

24sata

Mudri će vam arkanđeo u trenutku promijeniti raspoloženje iz beznađa i očaja u veselje i radost te olakšati fizičko, psihičko, emocionalno i duhovno iscjeljenje. Haniel će vas ispuniti zdravim razumom, stoga ga je dobro pozvati i u vrijeme nesloge i razdora jer donosi sklad i ravnotežu. 

Podsjeća nas da ispunjenje i sreću pronađemo u sebi jer je sreća koja dolazi izvana kratkotrajna, a ona koja izvire iznutra neiscrpna je. Želite li osvojiti nečije srce, no nemate hrabrosti, pomoći će vam Miniel. Iako moćan, arkanđeo neće učiniti da se netko preko noći zaljubi u vas, no pomoći će vam da zračite radošću i ljepotom duha, a tim je pozitivnim vibracijama, složit ćete se, vrlo teško odoljeti. 

Ako ste zabrinuti za dobrobit planeta i želite zaštititi ugrožene vrste biljaka i životinja, i u tome će vam pomoći ovaj arkanđeo ljubavi. Osjećate li se depresivno i potišteno te mislite da vam je u životu dodijeljena uloga žrtve, pozovite Gadiela. No pripremite se jer možete ugledati žute ili zelene bljeskove, a zavjese se mogu zanjihati, iako su prozori zatvoreni. 

24sata

Ako vam u svakodnevici opterećenoj brigama nedostaje smijeha, pozovite moćnog Barakiela. On ima sjajan smisao za humor te nas potiče na smijeh i nadahnjuje radošću. Uz njegovu ćete pomoć svijet gledati iz pozitivne perspektive te ćete istinski iskusiti sreću. 

Žudite li za skladom i mirom, pozovite Muriela. On nas uči bezuvjetnoj ljubavi te postajemo svjesniji vlastite intuicije. Stoga, ako iznenada osjetite potrebu da pomognete beskućnicima, slijedite taj osjećaj jer je pomaganje drugima put do istinske sreće. 

Želite li promijeniti život, volontirajte ili pomozite azilu za napuštene životinje. Možda baš tamo upoznate ljubav svog života ili vam se otvori prilika za novi posao. No jedno je sigurno, tek kad prodrete u sudbine drugih, bolje ćete vidjeli što se događa u vašem životu.

24sata


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.