Viral

Komentari 1

Baka htjela zasjati na druženju, umjesto toga uvrijedila je cijelu obitelj s prostim natpisima...

Baka htjela zasjati na druženju, umjesto toga uvrijedila je cijelu obitelj s prostim natpisima...

Vrijeme je blagdana. Za većinu to znači obiteljsko okupljanje, puno hrane na stolu, pokoja šala, koji neugodni komentar pijanog strica... Bake su inače u pozadini. Sretne što svi uživaju u njihovoj hrani... Ali ne i ova baka

Bake i djedovi su nešto najdragocjenije na svijetu. Čuvaju nas od roditelja, 'trpaju' nas hranom i njihove reakcije uvijek su iskrene.

Jedna korisnica društvene mreže TikTok, poznata samo kao Chelsea, objavila je video svoje bake koja se pred blagdane počastila novim tajicama. Sirota bakica mislila je da je uzorak hlača na prugice, ponosno je došla na druženje, kad ono... piše Mirror.

Na objavljenoj snimci se vidi baka koja je pomalo užasnuta i zbunjena, prije nego što je Chelsea okrenula kameru i približila je prema tajicama. 

- Moja baka je mislila da su ovo tajice na pruge - napisala je Chelsea u opisu snimke.

No kada zumira na tajice, jasno se vidi da se ne radi o prugama, već se iznova ponavlja riječ 'j*bi se'. 

Na snimci se može čuti kako se Chelsea zaderala 'NANAAA', te bakin "O MOJ BOŽE" kad je shvatila što se događa. 

Reakcija je bila hit i video je skupio više od 1,5 milijuna pregleda i na tisuće komentara. 

- Curo, baka je na listi zločestih ove godine - bio je jedan od šaljivih komentara. 

Nekoliko korisnika ove društvene mreže pokušalo je nabaviti i kontakt bake, jer su im se svidjele njezine tajice, a nigdje ih ne mogu pronaći. 

Naravno, osim šaljivih komentara, našao se i jedan korisnik koji tvrdi da je baka cijelo vrijeme znala o čemu je riječ te da je cijela situacija namještena kako bi Chelsea dobila što više 'pregleda i lajkova'...