Viral

Komentari 50

'Bio je dlakav i visok 2 metra, nešto strašnije nisam vidjela...'

'Bio je dlakav i visok 2 metra, nešto strašnije nisam vidjela...'

Australija: Yowie je čovjekoliko biće o kojem govori aboridžinska usmena predaja. Prema priči ono živi u australskoj divljini, a po izgledu nalikuje Jetiju i Bigfootu

Žena iz Australije tvrdi da je 5. ožujka u Nimbinu u Novom Južnom Walesu vidjela biće zvano Yowie

Riječ je o čovjekolikom biću o kojem govori aboridžinska usmena predaja. Prema priči ono živi u australskoj divljini, a po izgledu nalikuje Jetiju i Bigfootu.

Dean Harrison koji već 20 godina istražuje bića Yowie tvrdi kako je više ljudi dosad posvjedočilo da je vidjelo to dlakavo stvorenje. On je sva svjedočanstva pohranio, a prikuplja i fotografije i fizičke dokaze. Harrison je na svojoj stranici objavio i svjedočenje spomenute žene. 

- Bila sam na treningu kriketa i oko 18.30 sati sam se vozila prašnjavom cestom i skrenula sam s puta kako bi se pomokrila. Odjednom sa čula nešto. Počela sam zavijati kako bih saznala je li možda u mojoj blizini neka divlja životinja. Dobila sam odgovor na zavijanje. Uzela sam palicu za kriket i sakrila se u grmlje jer sam mislila da se netko sa mnom šali. Čula sam snažno udaranje kao da se zemlja tresla. Stvorenje je dolazilo prema meni - kaže žena. Ušla je u vozilo i upalila svjetla. 

- Šokirala sam se. Ispred mene je stajalo dlakavo biće visoko oko dva metra. Imalo je ogromna usta i crveno-plave oči. To je bilo nešto najstrašnije što sam vidjela u životu - kaže žena. Biće je nestalo prije nego ga je uspjela fotografirati, piše Daily Mail.