Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
39 komentara

Bivši kanadski ministar šokira: Iluminati i vanzemaljci postoje

Paul Hellyer je za podcast Lazarus Effect pojasnio kako vjeruje da je svjetska elita ima tehnologiju kojom može poništiti štetne efekte klimatskih promjena no tu tehnologiju krije od javnosti

Foto: screenshot/Youtube/Twitter
39 komentara

Bivši kanadski ministar obrane Paul Hellyer nedavno je javno istupio i objavio da smatra kako iluminati zaista postoje i kontroliraju cijeli svijet. Tako je postao najviše rangiran dužnosnik neke vlade koji je to ikada izjavio. Funkciju ministra obavljao je od 1964. do 1967. 

Hellyer je za podcast Lazarus Effect pojasnio kako vjeruje da je svjetska elita ima tehnologiju kojom može poništiti štetne efekte klimatskih promjena no tu tehnologiju krije od javnosti. Kada su ga pitali zašto, Hellyer je odgovorio da je to zato što iluminati žele pomoći naftnoj industriji. 

Iluminati su inače 'prosvjetiteljsko' društvo utemeljeno još 1776. godine. Djelovanje društva krajem 18. stoljeća bilo je zabranjeno, a smatra se kako je društvo od tada prekinulo svoje djelovanje. Ipak, teoretičari zavjere vjeruju da iluminati rade i danas i imaju veze s drugim tajnim društvima, poput slobodnih zidara te 'kroje' svjetsku politiku. 

Hellyer tvrdi da iluminati iz sjene utječu na financijsku stabilnost naftne industrije. 

- Tajna skupina zapravo pokreće svijet i tu tehnologiju uspijeva zadržati daleko od svjetske javnosti sve dok od nafte mogu zarađivati milijarde. To se neće promijeniti sve dok se stotine tisuća ljudi ne ujedine i kažu im 'morate izaći s time na vidjelo, recite nam što se događa i promijenite prioritete kako biste spasili svijet za buduće generacije' - poručio je. 

Hellyer je i ranije imao neobične izjave. Tvrdio je kako su SAD htjele intervenirati u kanadsku pokrajinu Manitobu kako bi preuzele kontrolu nad lokacijom za koju se smatralo da je mjesto slijetanja vanzemaljaca. 'Ti 'vanzemaljci izvor su tehnologije protiv klimatskih promjena, a na nas ljude gledaju kao primitivan oblik života', govorio je. 

Tvrdi i kako će nam pomoć vanzemaljaca, kao naprednijih stvorenja od ljudi, u budućnosti itekako trebati. 

- Oni su svakako napredniji u mnogim područjima. Zašto onda ne bismo zajedno s njima gradili bolji svijet? - kaže Hellyer, prenosi Daily Mail

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message