Viral

Komentari 25

Bučni bračni par: Susjedi im na vratima ostavili poruku i snimku njihovog glasnog seksa

Bučni bračni par: Susjedi im na vratima ostavili poruku i snimku njihovog glasnog seksa

Uz podulji tekst u kojem susjedi izražavaju nezadovoljstvo, nacrtali su i tablicu koja pokazuje kako buka koju proizvode odjekuje dvorištem i uznemirava sve u blizini

Na Redditu je ovih dana osvanula poruka koju su ogorčeni susjedi zalijepili na vrata bračnog para i ukazali im da njihov bučni seks čuju svi stanari.

Kako prenosi The Mirror, susjedi su uz poruku zalijepili i USB na koji su stavili dokaz buke koju prouzrokuju - snimku njihovog glasnog seksa. Autor poruke se toliko potrudio da je uz sve napravio i tablicu koja pokazuje kako zvuk odjekuje oko dvorišta.

- Živjeti u stambenoj zgradi ne znači da ste sami u zgradi. Imate susjede koji čuju sve što radite, a pogotovo vaš bučni i glasni seks svakog dana. Nemojte me shvatiti krivo. Drago mi je da imate ODLIČAN seksualni život, ali ovo je prešlo svaku mjeru. Govorim u ime svih stanara kad vas molim da se stišate - započeo je autor teksta i nastavio kako je već bilo žalba na njihov račun i da se bračni par tada stišao na kratko vrijeme.

- Osobno mogu reći da ne uživam previše kad me moja 5-godišnja kćer skoro svakog dana pita 'zašto gospođa viče tako glasno' - dodao je autor i izrazio nezadovoljstvo.

Uz podulji tekst u kojem susjedi izražavaju nezadovoljstvo, nacrtali su i tablicu koja pokazuje kako buka koju proizvode odjekuje dvorištem i uznemirava sve u blizini.

- Na kraju, uljudno bismo vas zamolili se stišate tijekom seksa. Ako ste mislili da ne mislimo ozbiljno, uz poruku i tablicu ostavili smo vam i USB na kojem je snimka vaših zvukova koje proizvodite. Molim vas poslušajte i razlučite sami jesmo li upravu - zaključio je autor teksta.

Poruku je potpisalo 18 stanara zgrade, a jedan od stanara podijelio ju je i na Redditu gdje je izazvala lavinu komentara.

- Vidi ti ove, razbacuju se USB-ovima uokolo. Mora da vas ovi zvukovi stvarno smetaju i da uistinu želite da ovo prestane - napisao je jedan korisnik Reddita ispod objave.