Obavijesti

Viral

Komentari 2

Budi.IN te nagrađuje velikim shoppingom u Arena Centru!

Budi.IN te nagrađuje velikim shoppingom u Arena Centru!
1

Uskoro nam dolazi proljeće, a kako ga bolje dočekati nego uz obnavljanje ormara! Arena Centar i Budi.IN ti zato nude mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri!

VIDEO

Taman pred proljeće, portal Budi.IN i Arena Centar su za tebe pokrenuli nagradnu igru u kojoj može osvojiti poklon karticu Arena Centra u vrijednosti 500 kuna! Zapiši sve svoje želje na papir jer ih u Arena Centru možeš sve ostvariti!

Kako do nagrade?

Od 23. veljače do 4. ožujka u 11 sati ispuni obrazac na portalu Budi.IN. Obrazac mogu ispuniti samo registrirani korisnici portala Budi.IN, a ako još nema svoj korisnički račun napravi ga OVDJE. 

Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 5. ožujka, a pravila nagradne igre pročitaj ovdje.

O Arena Centru

Kada pomislite na odličan shopping u Zagrebu, zasigurno će Vam na pamet odmah pasti Arena Centar jer ovdje vas čekaju najpoznatiji svjetski modni brandovi: Na tri kata centra smjestila se impresivna lista vrhunskih brandova uključujući najveće maloprodajne lance – Inditex/ Zara i H&M, no i Marc Jacobs, See by Chloe, Liu Jo, Michel Kors, Armani, Burberry, Paul Smith, Strellson, Joop!, Church’s, DSQUARED, Cavalli, Moschino i brojni drugi koje možete pronaći u našim multibrand trgovinama XYZ, Fashion&Friends i Élysées Boutique. Izbor je širok, a vaše je da uživate u bogatoj ponudi i najpovoljnijoj kupovini.
Uz odličan shopping u Arena Centru vas očekuje pregršt zabave: u CineStar kinu uz Gold Class i IMAX, otvoreno je i prvo 4DX kino u regiji. 

Kada ogladnite nakon napornog shoppinga, povedite cijelu obitelj u popularni Food Court Arena Centra gdje vas čekaju mnogi restorani koji nude veliki izbor različitih jela: dnevni menu u Fifty Fifty-a, salatni bar Quick and Fresh, odlična piletina u KFC-u, mnoštvo slasnih sendviča u McDonald'su, egzotična ponuda Wok'n'Roll-a, osvježavajući shakeovi Happy Bubble-a, a cjelokupnu gastronomsku ponudu zaokružuje restoran zdrave hrane Koykan.

Da bi bili u tijeku sa svim događanjima u Arena Centru, pretplatite se na newsletter na www.arenacentar.hr.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači