Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
378 komentara

'Četiri vrste izvanzemaljaca su već milenijima tu među nama'

Paul Hellyer, nekadašnji kanadski ministar obrane, tvrdi da je većina izvanzemljana dobronamjerna prema ljudima i da je razočarana kako vladamo vlastitom planetom

Screenshot
Foto: Screenshot
378 komentara

Paul Hellyer, nekadašnji kanadski ministar obrane koji je državi na toj poziciji služio tijekom šezdesetih godina, ponovo je smiono istupio u javnosti i iznio nekoliko tvrdnji koje će zanimati sve zainteresirane u ufologiju. 

Tijekom gotovo polusatnog razgovora s novinarkom Sopho Ševarnazde (Russia Today), Hellyer je izjavio da najmanje četiri vrste izvanzemljana već tisućama godina posjećuju Zemlju, da ih za sada znamo za osamdesetak, te da neke izgledaju poput ljudi do te mjere da ne biste na ulici primijetili razliku.

Ponovio je da neke od vrsta već surađuju s vladama pojedinih država, te da puno toga što danas koristimo jest ono čemu su nas naučili (mikročipovi, led svjetla, neprobojni prsluci...).

Većina izvanzemljana je dobronamjerna

Govoreći o vrstama, kazao je i to da je većina dobronamjerna te da uvijek žele pomoći čovječanstvu, te da postoje vrsta ili dvije čije su namjere zasad nepoznate.

- Izvanzemljani prihvaćaju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo upravljati njome kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji. Primjerice, time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umjesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima. 

- Dapače, više puta su nas upozorili da se počnemo mijenjati i voljni su nam pritom pomoći, ali samo ako smo s time suglasni, ako to sami zatražimo - izjavio je između ostalog Hellyer.

Pogledajte cijeli intervju:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message