Obavijesti

Viral

Komentari 1

Glasujte za Superjunaka jer najbolji osvaja put u London!

Glasujte za Superjunaka  jer najbolji osvaja put u London!
4

Prijave za natječaj su gotove, žiri je odabrao 15 finalista i sada je red na vama da svojim glasom pomognete odabrati Superjunaka kojeg vodimo u London!

VIDEO

Prvi dio natječaja portala 24sata.hr i Blitz-CineStara, u kojem jedan Superjunak ima priliku otputovati u London i upoznati Henrija Cavilla, je gotov. Stručni žiri je između brojnih prijavljenih izabrao 15 finalista, a sada ste, za donošenje konačne odluke, na redu vi! Uključite se stoga u glasovanje i pomognite jednom od ovih ljubitelja ili ljubiteljica Supermana da dođu na svjetsku premijeru filma Čovjek od čelika i upoznaju svojeg idola!

Podsjetimo, za sudjelovanje u natječaju sudionici su nam trebali poslati fotografiju sebe u bilo kojoj Superman pozi ili Superman odijelu i napisati zašto ga žele upoznati. Sada će čitatelji i žiri odabrati najzabavniju i najkreativniju prijavu te tako nekome donijeti super nagradu!

Glasovati mogu svi registrirani korisnici portala 24sata.hr do 07. lipnja u 10 sati i to jednom za sve finaliste, a na kraju natječaja će se svim finalistima dodijeliti bodovi od 1 do 15, sukladno broju prikupljenih glasova. Tim će se bodovima pribrojati bodovi stručnog žirija, također od 1 do 15, a pobjednik natječaja je onaj Superjunak koji ima najveći zbroj bodova. Stručni žiri čine zaposlenici 24sata i Blitz-CineStara.

Ime dobitnika ili dobitnice ćete pronaći 07. lipnja u podrubrici Nagradne igre.

Pobjednik natječaja osvaja vrijednu nagradu

Ovim natječajem tražimo jednu osobu koja će čitatelje portala i stručni žiri osvojiti duhovitim prikazom sebe kao superjunaka, a nagrada koju može osvojiti vrijedi za dvije osobe i uključuje:
- Odlazak u London na svjetsku premijeru filma Čovjek od čelika 12. lipnja te povratak u Zagreb 13. lipnja 2013. (povratne avionske karte Zagreb-London-Zagreb)
- Upoznavanje glavnog glumca Henrija Cavilla
- Noćenje u hotelu s doručkom
- Transferi od i do aerodroma
- Putno osiguranje

Pogledajte film Čovjek od čelika

U filmu Čovjek od čelika (Man of Steel) Henry Cavill glumi Clarka Kenta / Supermana, pod vodstvom slavnog redatelja Zacka Snydera.

Još kao dječak Clark shvaća kako posjeduje izvanredne sposobnosti, te da nije s naše planete. Kao mladić, odlučuje otkriti odakle je stigao  i zašto je poslan na Zemlju. Junak u njemu morat će se  pojaviti kako bi spasio svijet od uništenja i postao simbol nade za cijelo čovječanstvo.

Čovjek od čelika predstavlja sjajnu glumačku ekipu, Amy Adams kao novinarku Lois Lane i Laurencea Fishburnea kao njenog urednika. Zemaljski roditelji Clarka Kenta su Diane Lane i Kevin Costner, a njegovog pravog oca utjelovljuje Russell Crowe.

Film je u distribuciji Blitz film i video distribucije. U IMAX, 3D i odabrana 2D kina pretpremijerno stiže 15. lipnja, a već danas ulaznice možete na blagajnama multipleksa CineStar ili klikom ovdje!

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za prijavu ili glasovanje kreirali lažne profile ili koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz nagradnog natječaja.

Na slikama su dozvoljene manje intervencije poput namještanja kontrasta ili svjetlosti, međutim sve daljnje intervencije u smislu brisanja ili dodavanja elemenata te bilo kojih radnji koje mijenjaju postojeću situaciju na slici nisu dozvoljene. Dozvoljeno je dodavanje riječi na sliku koje bi stvorile dojam stripa.

Prijavom u natječaj sudionici su prihvatili pravila natječaja. Detaljna pravila potražite ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje