Viral

Komentari 21

Dala otkaz jer joj je posao bio pretežak, prvi dan na novom radnom mjestu počela štrajkati

Dala otkaz jer joj je posao bio pretežak, prvi dan na novom radnom mjestu počela štrajkati

Britanska profesorica postala je predmet žestoke rasprave na društvenim mrežama kad su novinari otkrili kako je od prvog radnog dana na novom poslu počela štrajkati. Dio korisnika je hvali, dio je naziva lijenčinom..

Hannah Little zadnjih je nekoliko godina predavala na fakultetu u Bristolu, ali nije bila zadovoljna životom. Imala je previše posla i obaveza, pa je odlučila dati otkaz. Kako ima titulu doktorice komunikacijskih znanosti, nije joj dugo trebalo da pronađe novi posao na fakultetu.

Odlučila se za ponudu sveučilišta medija & komunikacija u Liverpoolu. Znala je da osoblje tamošnje obrazovne ustanove uskoro planira štrajkati i na društvenim mrežama je poručila kako se planira pridružiti svojim kolegama u borbi za boljim radnim uvjetima od prvog dana.

- Danas mi je prvi dan na poslu, ali štrajkam za radnička prava. Malo mi je neugodno, ali... - poručila je Little, koja je preko društvenih mreža pozvala pratitelje da doniraju novac profesorima i ostalom osoblju koje se našlo u financijskim problemima.

- Ja nisam u takvim problemima, ali znam mnoge kojima je ova pandemija uništila financije - dodala je.

Štrajk navodno podržava i dio studenata, a kad su novinari britanskog Expressa pokušali kontaktirati dr. Little, odbila je komentirati slučaj.

Ispod njezinih objava našla se hrpa komentara. Jedni je hvale zbog ustrajnosti, ali puno je onih koji joj pišu kako bi joj s oduševljenjem dali otkaz.