Obavijesti

Viral

Modus Health kartica vam donosi Dan otvorenih vrata

Modus Health kartica vam donosi Dan otvorenih vrata
1

Modus Health Card organizira Dan otvorenih vrata u poliklinikama za vlasnike kartice i sve zainteresirane - 4. veljače na pet različitih adresa, povodom Svjetskog dana borbe protiv raka.

VIDEO


Svjetski dan borbe protiv raka tradicionalno se obilježava svake 4. veljače. Zbog učestalosti malignih oboljenja i visoke stope smrtnosti, rak je prozvan epidemijom modernog doba.  Svjesni važnosti informiranja o prevenciji i ranom dijagnosticiranju, te mogućnostima liječenja Modus Health kartica, u suradnji s 24sata, poziva vas na prvi Dan otvorenih vrata uz Modus Health Card.

Što Vas očekuje?
Na spomenuti datum, svoja vam vrata otvaraju 3 vrhunske poliklinike u Zagrebu i okolici gdje će vam biti pružena mogućnost edukacije, a nudimo vam i sjajne popuste. Uz to, moći ćete više saznati o organizatoru Dana otvorenih vrata: Modus Health kartici koja nudi popuste u najboljim hrvatskim privatnim zdravstvenim ustanovama. 
Na jedan dan dajemo vam mogućnost koju vlasnici Modus Health kartice imaju svaki dan, a to su popusti na preglede i operativne zahvate u poliklinikama, ljekarnama i drugim privatnim zdravstvenim ustanovama.  

Također, u svim poliklinikama koje sudjeluju u Danu otvorenih vrata posjetitelji koji nisu vlasnici Modus Health kartice ili aplikacije, istu će moći zatražiti. Na raspolaganju će vam biti pristupnica koju treba ispuniti kako bi postali dio Modus obitelji, a za daljnje korake bit ćete kontaktirani od strane Modus Health tima. Više informacija o kartici možete dobiti pozivom na broj 01/ 24 24 244, na stranici www.modushealthcard.com ili na Facebook stranici

Koje poliklinike vam otvaraju svoja vrata?

1) Poliklinika Eljuga 

Za sve posjetitelje Poliklinika Eljuga tijekom Dana otvorenih vrata osigurava popust od 50% na kompletan ginekološki pregled sa ultrazvukom i Papa testom u ordinaciji dr. Jadranke Belan Žuklić. Pregled je moguće obaviti od 08:00 do 20:00 sati, a potrebno je prethodno se najaviti telefonski, te najaviti dolazak na pregled u sklopu Dana otvorenih vrata. Osim popusta na preglede, posjetitelji će moći i razgovarati s doktoricom te dobiti sve potrebne savjete, a prvih 10 posjetitelja Poliklinike Eljuga dobivaju Modus Health kartice na dar.

Adresa: Bukovačka cesta 121, Zagreb
Broj telefona: 01/ 2421 281
Radno vrijeme: 08:00 – 20:00 h

2) Poliklinika Synlab

Ovaj centar vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije. Uz stručnjake se informirajte o malignim bolestima ili reagirajte na vrijeme kako biste osigurali njihovo uspješno liječenje. Za Modusov Dan otvorenih vrata, svi posjetitelji poliklinike ostvaruju popust od 20% na pretrage tumorskih biljega. Prethodna najava za pretrage nije potrebna, a same pretrage vršit će se po dogovoru između poliklinike i korisnika. Osim popusta, za posjetitelje će za konzultacije biti raspoloživo i stručno osoblje.

Lokacija 1:
Adresa
 : Bukovčev trg 4, Zagreb           
Broj telefona: 01/ 2442 015
Radno vrijeme: 07:00 – 18:00 h

Lokacija 2: 
Adresa
 : Petrovaradinska 1, Zagreb
Broj telefona: 01/ 6231 628
Radno vrijeme: 07:00 – 16:00 h

Lokacija 3:
Adresa
 : Zagrebačka 38, Velika Gorica
Broj telefona: 01/ 6224 218
Radno vrijeme: 07:00 – 16:00 h

3) SESVETE MEDIC CENTAR

Svi posjetitelji Sesvete Medic Centra na Dan otvorenih vrata dobivaju čak 50% popusta na kompletnu pulmološku obradu, te 30% popusta na ultrazvuk abdomena! Pulmološka obrada obavljat će se od 08:00 – 16:00 sati, dok će ultrazvuk abdomena biti na rasporedu od 16:00 – 20:00 sati. Za preglede se potrebno prethodno najaviti telefonski, te reći da dolazite na pregled u sklopu Dana otvorenih vrata.

Adresa: Kašinska 28, Sesvete
Broj telefona: 01/ 5581 810
Radno vrijeme: 08:00 – 20:00 h 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
VIDEO 'Niđe žive duše!' Krenule na zabavu za Prvi maj, a Google navigacija odvela ih na groblje
URNEBESNO

VIDEO 'Niđe žive duše!' Krenule na zabavu za Prvi maj, a Google navigacija odvela ih na groblje

Ne bih volio da mi navigacija na ovom mjestu kaže: 'Stigli ste na svoje krajnje odredište', jedan je od komentara na ovu urnebesnu situaciju koja je zadesila Tašu i Mašu